Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan correct käännös englanti-suomi

 • korjata
  Halusin vain korjata tämän asian, enkä muuta. I just wanted to correct this. Toivon teidän voivan korjata tämän. I hope that this can be corrected. Sallikaa meidän kertoa teille, miten asiat ovat, jotta se, mitä pitää korjata, voidaan korjata. So let us tell it as it is so that what can be corrected can be corrected.
 • oikea
  Peruslähestymistapa on aivan oikea. The overall thrust is quite correct. Komission lähestymistapa on oikea. The Commission's approach is correct. Tämä lähestymistapa on periaatteessa oikea. In principle, this approach is correct.
 • oikein
  Onko se hänen mielestään moraalisesti oikein? Does he think it is morally correct? Suorat lainaukset olivat artikkelissa oikein. What they put in as a quotation was correct. Toivon, että kohta on muissa kieliversioissa oikein. I hope that other language versions are correct.
 • asiallinen
  Komission esittelemä kertomus on asiallinen ja yksityiskohtainen; kun unioni on kuitenkin ottanut Amsterdamissa edistysaskeleen näillä alueilla, tarvitaan uusia tarkastelutapoja. The Commission's report is correct and detailed. However, in view of the new step taken in Amsterdam on these matters, the Union now demands new approaches. GEEREF on hajautettava maailman eri osiin - myös investointiriskin hajauttamiseksi - ja Claude Turmesin ehdotus prosenttiosuudesta on varsin asiallinen. The GEEREF needs to be spread to different parts of the world, also with a view to spreading the investment risk, and Mr Turmes's suggestion about the percentage is very correct. Tarvitaan vain selain ja asiallinen Internet-yhteys.
 • korrekti
  Minusta se on hyvin tasapainoinen ja korrekti. I believe that it is very balanced and very correct. Olemme lisäksi sitä mieltä, että päätöslauselmaluonnos ei ole aivan korrekti. We also believe that the draft resolution is not entirely correct. Komission muutoksenhakumenettelyssä antama valaehtoinen todistus perustui puhtaasti tosiasioihin ja oli täysin korrekti. The Commission's affidavit during the appeal was strictly factual and correct.
 • oikaista
  Haluan ensimmäiseksi oikaista yhden asian. First, I would like to make a correction. Teillä on kuitenkin oikeus oikaista sananne. But you are entitled to correct your words. Halusin oikaista tämän heti aluksi. I wanted to correct that impression immediately.
 • kunnollinen
  Kyllä, päätöslauselma on tarpeellinen ja kunnollinen. Yes, the resolution is necessary and correct. Nämä pohdiskelut on otettava huomioon, kun kasvihuonekaasuista laaditaan kunnollinen kokonaislaskelma. These considerations also need to be taken into account if total greenhouse gases are to be correctly calculated. kunnollinen tilitoimisto
 • paikkansapitävä
  Mielestämme mietinnössä esitetty määritelmä lobbaajista on paikkansapitävä, vaikka toivoisimmekin, että eri ryhmien välille tehtäisiin selvempi ero. We believe that the definition of lobbyists contained in the report is correct, although we should like more differentiation. Minusta tuntuu siltä, että neuvoston ja parlamentin välisen väittelyn lopussa tehty ennuste on paikkansapitävä ja etupäässä moitteeton. In my opinion, the forecast, as it was established at the end of the negotiations between the Council and Parliament, is precise and essentially correct. Tämä on karkea ja alustava, mutta paikkansapitävä arvio, joka osoittaa, että olemme todella pienentämässä eroa sitoumuspäätösten ja todellisten vuotuisten menojen välillä. This is a rough, primitive but correct measure showing that we are in fact reducing the gap between the decisions on commitment and the actual implementation in terms of spending per year.
 • sopiva, tarkoituksenmukainen
 • virheetön
  Pöytäkirja on tältä osin virheetön. The Minutes are correct in this respect. Arvoisa puhemies, vaikka päätöslauselma on virheetön ja moitteeton, siinä ei kuitenkaan mainita Irlantia. Mr President, while the resolution is correct and proper, it has omitted to include Ireland.

Sanan correct määritelmät

Esimerkit

 • The navigator corrected the course of the ship.
 • Its rude to correct your parents.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja