TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitBlogitViihdeHoroskooppi

Sanan correct käännös englanti-suomi

 • oikea
  Peruslähestymistapa on aivan oikea. The overall thrust is quite correct. Komission lähestymistapa on oikea. The Commission's approach is correct. Kaikki perustuu siihen, että alussa tehdään oikea analyysi. Everything depends on first making a correct analysis.
 • korjata
  Sallikaa meidän kertoa teille, miten asiat ovat, jotta se, mitä pitää korjata, voidaan korjata. So let us tell it as it is so that what can be corrected can be corrected. Halusin vain korjata tämän asian, enkä muuta. I just wanted to correct this. Toivon teidän voivan korjata tämän. I hope that this can be corrected.
 • asiallinen
  GEEREF on hajautettava maailman eri osiin - myös investointiriskin hajauttamiseksi - ja Claude Turmesin ehdotus prosenttiosuudesta on varsin asiallinen. The GEEREF needs to be spread to different parts of the world, also with a view to spreading the investment risk, and Mr Turmes's suggestion about the percentage is very correct. Komission esittelemä kertomus on asiallinen ja yksityiskohtainen; kun unioni on kuitenkin ottanut Amsterdamissa edistysaskeleen näillä alueilla, tarvitaan uusia tarkastelutapoja. The Commission's report is correct and detailed. However, in view of the new step taken in Amsterdam on these matters, the Union now demands new approaches. Tarvitaan vain selain ja asiallinen Internet-yhteys.
 • korrekti
  Minusta se on hyvin tasapainoinen ja korrekti. I believe that it is very balanced and very correct. Komission muutoksenhakumenettelyssä antama valaehtoinen todistus perustui puhtaasti tosiasioihin ja oli täysin korrekti. The Commission's affidavit during the appeal was strictly factual and correct. Tämä kanta saattaa hyvinkin olla poliittisesti korrekti; mutta minä uskon, että tulemme katumaan sitä. This position may well be politically correct; I think we will live to regret it.
 • oikaista
  Haluan ensimmäiseksi oikaista yhden asian. First, I would like to make a correction. Teillä on kuitenkin oikeus oikaista sananne. But you are entitled to correct your words. Halusin oikaista tämän heti aluksi. I wanted to correct that impression immediately.
 • oikein
  Esitän asian poliittisesti oikein ja menettelytavaltaan oikein. I am putting it politically and procedurally the correct way. Suorat lainaukset olivat artikkelissa oikein. What they put in as a quotation was correct. Toivon, että kohta on muissa kieliversioissa oikein. I hope that other language versions are correct.
 • virheetön
  Pöytäkirja on tältä osin virheetön. The Minutes are correct in this respect. Arvoisa puhemies, vaikka päätöslauselma on virheetön ja moitteeton, siinä ei kuitenkaan mainita Irlantia. Mr President, while the resolution is correct and proper, it has omitted to include Ireland.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja