TietovisatBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotReseptit

Sanan correlation käännös englanti-suomi

 • korrelaatio
  Ainoa fyysinen korrelaatio on ajoneuvon painon ja sen hiilidioksidipäästöjen välillä. The only physical correlation that exists is between the weight of a vehicle and its CO2 emissions. Riippumattomien muuttujien välillä ei ole korrelaatiota.
 • vastaavuussuhde
  Tutkimus osoittaa, että yrittäjyyden ja kasvun välillä on vahva vastaavuussuhde. Research shows that there is a strong correlation between entrepreneurship and growth. Me tiedämme, että ihmisoikeustilanteen ja maahanmuuttajien tai turvapaikanhakijoiden määrän välillä on selvä vastaavuussuhde. We know that there is a very clear correlation between the human rights situation and the number of migrants or asylum seekers. Sanoisin itse asiassa, että vastaavuussuhde on päinvastainen: kasvu on voimakkainta terveempiä veropolitiikkoja toteuttavissa maissa. In fact, I would say that the correlation is the opposite: countries with more healthy tax policies are those with the highest growth levels.
 • riippuvuus
  Saksan riippuvuus Venäjän kaasustaöljyn hinnan ja dollarin arvon välinen riippuvuus
 • riippuvuussuhde
 • suhde
  Tehokkuus, sitoumusten ja aikaansaannosten suhde oli sataprosenttinen. It was 100% efficient; there was a 100% correlation between commitments and implementation. Maailmannäyttämön merkittävien toimijoiden ja YK:n järjestelmän monenvälisyyden asianmukaisen aseman välillä oli uusi suhde. There was a new correlation between prominent players on the world stage and the proper role of multilateralism in the UN system. EU:n täytyy varmistaa, että työpaikkojen kysynnän ja tarjonnan välinen suhde on parempi ja että työvoimalla on uusiin työpaikkoihin tarvittavaa osaamista. The EU must ensure that there is a better correlation between the demand and supply for jobs and that the workforce has the necessary skills to take up the newly created jobs.

Sanan correlation määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja