HoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatBlogit

Sanan counteract käännös englanti-suomi

 • vastustaa
  Tehtävämme on nyt vastustaa sitä. It is now our task to counteract this. Lisäksi tällä tavalla voidaan tehokkaasti vastustaa tautien leviämisen vaaraa. This would also make it possible to effectively counteract the spread of diseases. G20-ryhmän jäsenmaiden pitäisi tehokkaasti vastustaa maataloustuotteilla keinottelua. Countries that are members of the G-20 should effectively counteract speculation in agricultural products.
 • ehkäistä
  Jopa ilman lisäyksiäkin meillä on ongelmia, jotka meidän on yritettävä ehkäistä täällä. Even without any increase we have problems and we must try to counteract this here. Siinä ei ole mitään strategiasta, jolla voitaisiin ehkäistä sitä, että hedge-rahastot ja valtion sijoitusrahastot pääsevät EU:hun niin helposti. There is nothing about a strategy to counteract the EU's permeability to hedge funds and sovereign wealth funds. Toiseksi, jos aiomme ehkäistä öljy- ja kaasutoimitusten kriisin, meidän on turvauduttava omiin eurooppalaisiin energialähteisiimme. Secondly, if we are to counteract the crisis in oil and gas supplies, we will have to rely on our own, European, sources of energy.
 • kiistää
 • korvata
  Tuotteen hintaa voidaan laskea korvaamalla kalliita osia halvemmilla osilla.Kasvissyöjät usein korvaavat lihan soijalla.
 • kumota
  Moni tieteen teoria on kumottu ajan saatossa.

Sanan counteract määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja