VaihtoautotReseptitTietovisatViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan counterfeit käännös englanti-suomi

 • vääräOnko tämä mennyt säilytyksessä vääräksi?Tämä on väärä, eikä vastaa aiempaa valintaamme.Viekää takaisin, tämä on väärä sohva.
 • väärennettyLisäksi CE-merkintä on usein väärennetty. Moreover, the CE mark is repeatedly counterfeited. Laite ei ollut kuitenkaan turvallinen, koska se oli väärennetty. Nevertheless the appliance was not safe, probably because it was counterfeit. Jos lääke on väärennetty, potilaat ovat vaarassa ja voivat jopa kuolla väärennettyjen lääkkeiden vuoksi. If it is a counterfeit medicine, then patients are at risk and patients can die because of counterfeit medicines.
 • väärentääOn paljon vaikeampaa väärentää kolikoita. It is much more difficult to counterfeit coins. Niiden olisi oltava käyttäjäystävällisiä ja mahdottomia väärentää, houkuttelevia, kulumattomia ja edullisia. They should be convenient to use, counterfeit-proof, attractive, solid and good value. On olemassa hyvin suuri vaara, että eurovaluuttaa voidaan yrittää väärentää sen jälkeen, kun se lasketaan liikkeelle kolikkojen ja seteleiden muodossa. The risk that attempts may be made to counterfeit the euro currency when it begins to circulate in the form of coins and notes is very high.
 • jäljitelmä
 • jäljitelty
 • vaaraMainitsemanne väärinkäyttöjen ja väärennösten vaara onkin toinen juttu. The risk of misuse or of counterfeits, to which you referred, is another issue. On olemassa hyvin suuri vaara, että eurovaluuttaa voidaan yrittää väärentää sen jälkeen, kun se lasketaan liikkeelle kolikkojen ja seteleiden muodossa. The risk that attempts may be made to counterfeit the euro currency when it begins to circulate in the form of coins and notes is very high. Väärennökset ovat vitsaus, maanalaista toimintaa ja yksi vilpillisen kilpailun osatekijä, joka on paitsi vaara terveydelle, yhteiskunnalle ja taloudelle, myös vaara mielelle. Counterfeiting is a scourge, an underground activity and one aspect of unfair competition that, as well as being a danger to the body, society and the economy, is a danger to the mind.
 • väärennösKuten portviinistä ei sanota, että se on Etelä-Afrikassa tehty väärennös, kaakaostakaan ei sanota, että se on väärennös. Just as in the case of port we are not told 'South African counterfeit' , for cocoa we are not told 'counterfeit' .

Sanan counterfeit määritelmät

Esimerkit

 • This counterfeit watch looks like the real thing, but it broke a week after I bought it
 • counterfeit sympathy
 • to counterfeit the signature of another, coins, notes, etc
 • to counterfeit the voice of another person

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja