ViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan covenant käännös englanti-suomi

  • sitoumus"Meillä on nyt sitoumus, jota toivon sinun noudattavan," sanoi myyjä minulle, kun ostin sauvasekoittimen.
  • sitoutua
  • ehtoTeen sen sillä ehdolla, että autat minua.Tämä sopimusehto määrittää velvollisuutesi.Tämän ehdon nojalla lainhuudatus jää ostajan maksettavaksi.
  • kovenantti
  • liittoSopimus on vain sovittu asia, ja liitto on kuin avioliitto. A contract is like a deal; a covenant is like a marriage. Liitto saa meidät ajattelemaan vastavuoroisuutta. What covenant does is to get us to think about reciprocity. Liitto palauttaa yhteistyön kielen kilpailua täynnä olevaan maailmaan. Covenant restores the language of cooperation to a world of competition.
  • sopimusSopimus on vain sovittu asia, ja liitto on kuin avioliitto. A contract is like a deal; a covenant is like a marriage. Sopimus tehdään minun ja sinun - kahden erillisen yksilön - välillä, mutta liitossa on kyse meistä - kollektiivisesta siteestä. A contract is between me and you - separate selves - but a covenant is about us - collective belonging. Euro ei ole ainoastaan rahayksikkö, se on poliittinen sopimus, joka osoittaa EU: n kyvyn olla moninaisuudessaan yhtenäinen. The euro is not only a currency; it is a political covenant, demonstrating the EU's ability to be united in diversity.
  • sopimusehto

Sanan covenant määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja