TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatHoroskooppiReseptitViihdeBlogit

Sanan creation käännös englanti-suomi

 • luomus
  Euroopan unioni on ainutlaatuinen luomus. The European Union is a unique creation. Unioni on orwellilainen luomus, jossa sanat tarkoittavat päinvastaista kuin se, mitä sanotaan. This Union is an Orwellian creation where words mean the opposite of what is said. Se on teollisuusmaiden eikä vähiten Euroopan unionin luomus. It is a creation of the industrialised nations and not least of the European Union.
 • teos
  hopeateos
 • luomakunta
  Käytitte puheessanne sanaa pax, rauha, jota ihmisten koti ja luomakunta tarvitsee. You spoke of pax, of peace for the human family and creation. Mikäli taloudelliset edut ovat tärkeysjärjestyksessä ensimmäisinä, ihmiskunta menettää arvokkuutensa ja luomakunta suojeluksensa. If economic interests are paramount, mankind loses its dignity and creation its protection. Ihmisen tehtävä on viljellä ja varjella luomakuntaa ja toimia tuhon voimia vastaan. (evl.fi
 • luominen
  Työpaikkojen luominen on ensisijainen tavoite. Job creation is our first priority. Meidän tulisi myös ottaa huomioon euron luominen. We then have the creation of the euro. Nyt meidän on asetettava etusijalle työpaikkojen luominen. Now we have to prioritise job creation.
 • tuotos
  On hyvä muistaa, että toisin kuin kirjailijat, muusikot ja audiovisuaalisten teosten tekijät, kuvataiteilijoilla on vain yksi pääasiallinen tulonlähde: taiteellisen luomistyönsä ensimmäinen tuotos.We must bear in mind that authors of plastic works, unlike authors of literary, musical and audiovisual works, only have one main source of income: the initial income from their creations.

Sanan creation määritelmät

Esimerkit

 • I think the manufacturer was so ashamed of its creation that it didnt put its name on it!
 • The restructure resulted in the creation of a number of shared services.
 • Let us pray to Christ, the King of all creation.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja