BlogitViihdeVaihtoautotTietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmat

Sanan criticise käännös englanti-suomi

 • arvioida
  Parlamentti ei ole täytäntöönpanoelin tällä ulkopolitiikan alueella, mutta velvollisuutemme on paitsi arvioida ja arvostella tapahtunutta myös pohtia asioita eteenpäin ja neuvoa unionimme hallituksia. Parliament is not an executive body in this field of foreign policy, but we have a duty both to analyse and criticise what has happened and also to think ahead and advise the governments of our Union.
 • arvostella
  Voimme tietenkin arvostella Yhdysvaltoja. Obviously, we can criticise the US. Hänen pitäisi kysyä heiltä ja arvostella heitä. He should ask them and criticise them. Meidän yhteiskunnassamme kaikki voivat arvostella kaikkea. In our society anyone can criticise anything.
 • kritisoida
  En myöskään aio kritisoida neuvostoa. I am not going to criticise the Council. Meidän ei pitäisi kohtuuttomasti kritisoida itseämme. We should not criticise ourselves unfairly. Tätä pitää parlamentin tiukasti kritisoida. This must be severely criticised by Parliament.
 • moittia
  Emme voi myöskään moittia, että lainsäädäntöä on liikaa. Neither can we criticise the excess of legislation. On aivan aiheellista moittia solidaarisuusrahastoa tehottomaksi tai liian hitaaksi. Those who criticise the Solidarity Fund as being ineffective or too slow have a point. Tätä hyväuskoisuutta voidaan tietenkin moittia, mutta kyse on EU:n ulkoisesta kuvasta, jota me emme Franz Fischlerin kanssa olleet valmiita vaarantamaan. People can criticise this good faith, but this is a question of the EU's image and neither Mr Franz Fischler nor I are prepared to compromise on that.

Sanan criticise määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja