TietovisatReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiViihde

Sanan cumbersome käännös englanti-suomi

 • kömpelö
  Tästä syntyy yhdistelmä, jonka tuloksena on varsin kömpelö järjestelmä, ja siksi yhtenä tavoitteena onkin uudistaa järjestelmää ja lisätä selkeyttä vastuunjakoon ja rahoitukseen. This gives us a combination that results in a rather cumbersome system, and one objective is therefore to reform the system and to bring more clarity to responsibility and financing.
 • vaivalloinen
  Nykyinen menettely on erittäin vaivalloinen ja siihen liittyy paljon byrokratiaa yritysten osalta. Toimivaltaisten viranomaisten aikaa kuluu suhteellisen tehottomiiin toimenpiteisiin. Current practice is extremely cumbersome and entails a great deal of bureaucracy for companies, and the competent authorities are occupied with relatively inefficient measures.
 • hankala
  Se kuitenkin osoittaa, kuinka raskas ja hankala hallinto meillä on. However, it shows how ponderous and cumbersome our administrative procedures are. Hakumenettely on hyvin hankala: se kestää 15 päivää ja maksaa 71 euroa. It is an extremely cumbersome process: it takes 15 working days and it costs EUR 71. Näin pitkä ajanjakso seurantatietojen säilyttämiselle on käytännössä hankala eikä se tuo merkittävää lisäturvaa kuluttajalle. It will prove cumbersome and will not significantly increase levels of safety for the consumer.
 • hankalakäyttöinen
 • rasittava

Sanan cumbersome määritelmät

Esimerkit

 • Cumbersome machines can endanger operators and slow down production.
 • A slaves work was as cumbersome as toiling on the fields, or in the mines.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja