ReseptitTietovisatHoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihde

Sanan curtail käännös englanti-suomi

 • lyhentää
  Esitin pyynnön lyhentää kyselytuntia, mutta te sanoitte: jatkakaa niin kauan kuin haluatte ja poistukaa, kun olette valmis. I am asking for Question Time to be curtailed and you are saying: well, just see how long you can go on for, and leave when you are ready. Ranskan ympäristöministeri katsoi omasta puolestaan, että hänen ei tarvinnut lyhentää lomaansa Réunionin saarella. The French Minister for the Environment, for his part, saw no need to curtail his holiday in La Réunion. Did he underestimate the scale of the disaster? Ompelijan täytyy lyhentää lahkeita.
 • rajoittaa
  Poliittisten vastustajien ei saa antaa rajoittaa sitä. It should not be curtailed by political opponents. Jokaisen, joka haluaa rajoittaa sitä, on esitettävä erittäin hyviä perusteluja. Anyone seeking to curtail it must be able to present very good arguments. Olisitte voinut kertoa meille, että teidän pitäisi rajoittaa joitakin keskusteluja. You could have told us that you would have to curtail some of the debates.
 • typistää
  Ei ole mitään hyötyä yrittää typistää keskustelua, kuten mietinnössä nyt tehdään. There is no point in seeking to curtail the debate, as the report is trying to do.

Sanan curtail määritelmät

Esimerkit

 • Curtailing horses procured long horse-hair.
 • When the audience grew restless, the speaker curtailed her speech.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja