TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitViihdeTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan dance käännös englanti-suomi

 • tanssiSilloinkin soitettiin jo musiikkia, jonka tahdissa kukaan ei vielä tanssi. It would seem that even then, people were making music that nobody danced to. Tangoon tarvitaan kuitenkin aina kaksi. Toinen osapuoli oli öljyteollisuus, joka tanssi kuitenkin vain vähän aikaa, herra komissaari. But it takes two to tango, and the oil industry dropped out of the dance after a while, Commissioner. Amerikassa ja Euroopassa tanssi euron ja dollarin kultaisen vasikan ympärillä on käymässä aina vain villimmäksi. In America and Europe, the dance around the golden calf of the euro and the dollar is getting wilder all the time.
 • tanssiaNuoret haluavat matkustaa ja tanssia, mutta myös vanhemmat ihmiset haluavat matkustaa ja tanssia. Young people want to travel and dance, but old people also want to travel and dance. Hän ei halua taistella vaan ainoastaan tanssia. He does not want to fight, he only wants to dance. Olen kuitenkin helpottunut siitä, että eurooppalaiset tuomitsevat tämän sodan ja etteivät he halua tanssia sokeasti ja kritiikittömästi Yhdysvaltojen hallinnon pillin mukaan. I am reassured, though, by the fact that Europe's people condemn this war and have no wish to dance blindly and uncritically to the US administration's tune.
 • bailata
 • jorata

Sanan dance määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja