Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan deadline käännös englanti-suomi

 • takaraja
  Se on tietenkin ehdoton takaraja. It certainly represents a compelling deadline. Vuosi 2008 on ratkaiseva, sillä vuosi 2010 on takaraja, johon mennessä eurooppalainen turvapaikkajärjestelmä on luotava. 2008 will be decisive, since 2010 is the deadline for setting up a European asylum system. Tämä sopimus on olennaisilta osiltaan saatava päätökseen Luxemburg II -kokouksessa, sillä se on viimeinen takaraja ennen euroon siirtymistä. The essential point is to conclude this agreement at Luxembourg II, because that is the deadline before the move to the euro.
 • deadline
 • määräaika
  Määräaika edellyttää lainsäädäntöä. A deadline presupposes legislation. Tällä kiellolla oli ehdoton määräaika - vuosi 1998. This ban had a definite deadline - 1998. Meillä kaikilla on sama määräaika, ja se on vuosi 2012. We all have the same deadline to meet and that is 2012.
 • aikaraja
  Aikaraja 1. tammikuuta 2000 vaikuttaa minusta myös sopivalta jäsenvaltioiden enemmistön osalta. The deadline of 1 January 2000 for most Member States also seems adequate. Työllemme on asetettu aikaraja julkisia hankintoja koskevan sopimuksen (GPA) avautuessa yhä useammille maille. We are working against a deadline as the GPA is opened up to more countries. Osapuolten asettama vuoden aikaraja pysyvän aseman sopimuksen solmimiselle on kunnianhimoinen. The one-year deadline set by the parties for signing a permanent status agreement is an ambitious one.
 • ehdoton aikaraja
 • eräpäivä
  Hallitusten välisen konferenssin päättäminen on ensimmäinen ja tärkeä eräpäivä. The closure of the intergovernmental conference is the first main deadline.

Sanan deadline määritelmät

Esimerkit

 • I must make this deadline or my boss will kill me!
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja