VaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatReseptitNauris.fiTietovisat

Sanan defeat käännös englanti-suomi

 • tappio
  Tämä on tappio nuorten lasten perheille. This is a defeat for families with young babies. Muistakaamme kuitenkin, että tappio on tappio vasta, kun tunnustamme sen. Meidän ei pidä tunnustaa sitä. Let us remember, however, that a defeat is only a defeat when we accept it, and we must not accept it. Tämä oli tappio monivuosisataiselle perinteelle. This was a defeat for many centuries of tradition.
 • voittaa
  Jotkut sanovat, että terrorismin torjumiseksi on välttämätöntä voittaa Saddam Hussein. Some say that to defeat terrorism it is necessary to defeat Saddam Hussein. Yksikään valtio ei voi omin avuin voittaa kansainvälistä terrorismia. No country can defeat international terrorism on its own. Lopuksi haluan päättää puheenvuoroni toiveikkaasti ja todeta, että jonain päivänä voimme voittaa ja hävittää tämän sairauden. Lastly, I wish to end on a hopeful note and say that we will one day be able to defeat and eradicate this disease.
 • häviö
  Onnistuminen Afganistanissa on ensimmäinen häviö maailmanlaajuiselle terrorismille, mutta se edustaa myös toivoa siitä, että tämä uudenlainen totalitaarinen hyökkäys voidaan torjua. Success in Afghanistan will represent the first defeat of the front of global terrorists, as well as the hope that this new type of totalitarian aggression can be repelled. Rooman häviö oli suuri.energiahäviö
 • päihittää
  Meidän on varmistuttava siitä, että vapaalla yhteiskunnalla on käytössään oikeat välineet ja oikeat toimenpiteet, jotta se voi torjua ja päihittää sellaiset ihmiset, jotka yrittävät tuhota sen. We have to ensure that a free society has the right tools and the right measures in order to fight and defeat those who would destroy it.
 • peitota
 • tuhota
  Ministeri Mayor Oreja vakuutti viime viikonloppuna Bilbaossa haluavansa tuhota ETAn, ei vain varmistaa, että se lakkautetaan. Last weekend, in Bilbao, Mr Mayor Oreja affirmed that he wanted to defeat ETA, not just ensure its disappearance. Meidän on varmistuttava siitä, että vapaalla yhteiskunnalla on käytössään oikeat välineet ja oikeat toimenpiteet, jotta se voi torjua ja päihittää sellaiset ihmiset, jotka yrittävät tuhota sen. We have to ensure that a free society has the right tools and the right measures in order to fight and defeat those who would destroy it.

Sanan defeat määritelmät

Esimerkit

 • Wellington defeated Napoleon at Waterloo.
 • The inscription records her defeat of the countrys enemies in a costly war.
 • Licking their wounds after a temporary defeat, they planned their next move.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja