ViihdeJääkiekon MMHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan defendant käännös englanti-suomi

  • vastaajaKomissiolla ei selvästikään ole tästä asiasta mitään muuta sanottavaa kuin itsestään selvä toteamus: jokainen vastaaja on syytön, kunnes toisin todistetaan. The Commission clearly has nothing to say about this, apart from the obvious: any defendant is innocent until proven guilty. Jo toisessa perättäisessä Ylen Taloustutkimuksella teettämässä kannatusmittauksessa perussuomalaisia kannattaa 24,3 prosenttia vastaajista. (yle.fijättää viesti vastaajaan
  • syytettySyytetty on valittanut tuomiosta ja häntä kuullaan tuomioistuimessa 18. maaliskuuta 2002. An appeal has been lodged by the defendant and will be heard on 18 March 2002. Oikeudenkäynti on meneillään, ja syytetty saattaa saada 15 vuoden tuomion. The trial is in progress and the defendant is in danger of being sentenced to 15 years. Haluan korostaa, että syytetty, Cesare Battisti, on todettu Italiassa syylliseksi neljään murhaan. I should like to point out that, in Italy, the defendant, Cesare Battisti, has been found guilty of four murders.

Sanan defendant määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja