Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan defensive käännös englanti-suomi

 • puolustus
 • puolustava
  Mietinnössä on hyvin puolustava sävy. The report is very defensive in tone. Tästä seuraa, ettei komission puolustava asenne auta asioita eteenpäin. It follows that a defensive approach on the part of the Commission will not help move things forwards. Arvoisa puhemies, EU:n suhtautumisessa GATS-sopimukseen omituista on jyrkän puolustava asenne. Mr President, the curious thing about the EU position on GATS is that it has become a very defensive position.
 • puolustuksellinen
  Euron tämä osa on tosin puolustuksellinen, puhutaan suojakilvestä, mutta valuuttojen vakaus on kuitenkin kiistaton tosiasia. This is certainly a defensive role - we have heard a shield mentioned - but it is still an indisputable fact. Se on varmasti hyvää tarkoittava, rouva komissaari, mutta olemme sitä mieltä, että tulevaisuutta koskeva suunnitelmanne on aivan liian puolustuksellinen. It is certainly well meant, Madam Commissioner, but in our opinion your concept for the future is too defensive. Yhdysvaltojen uusi hanke, joka sisältää ohjustentorjuntajärjestelmän kehittämisen, on luonteeltaan puhtaasti puolustuksellinen ja takaa koko Itä-Euroopan ja Länsi-Balkanin puolustuksen. The new US project involving the development of the anti-missile defence system is strictly defensive in nature and guarantees the security of the whole of Eastern Europe and the Western Balkans.

Sanan defensive määritelmät

Esimerkit

 • a defensive perimeter
 • a defensive missile system
 • defensive driving
 • The victim held up his hand to repel the attacker and received a defensive knife wound.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja