ReseptitViihdeTietovisatBlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan deficit käännös englanti-suomi

  • vaje
    Se oli vastuutonta, ja siksi sen talousarvion vaje on nyt 32 prosenttia. That was irresponsible and that is why it now has a budget deficit of 32%. Vaje ja ylijäämä ovat välineitä, jotka riippuvat talouden syklistä. Deficit and surplus are tools, depending on the economic cycle. Espanjassa on lähes 20 prosentin ennätystyöttömyys, ja julkisen talouden vaje on lähes 11 prosenttia. They are the record unemployment of almost 20% and a public deficit of almost 11% in Spain.
  • budjettialijäämä
    Haluan muistuttaa, että Unkarin budjettialijäämä on kaikista suurin: 5 prosenttia. I would like to remind you that Hungary is the country that has used the budget deficit to the greatest degree: minus 5%. Budjettialijäämä kasvaa monessa jäsenvaltiossa, ja eläkkeiden rahoituksessa on ongelmia. There are rising budget deficits in many Member States and problems in the financing of pensions. Ensinnäkin näiden maiden budjettialijäämä on suuri, mikä rajoittaa liikkumavaraa ja aiheuttaa jo ärsykereaktion. Firstly, these countries already have significant budgetary deficits.
  • budjettivaje
    Budjettivaje lähenee 13:a prosenttia. The budget deficit is approaching 13%. On noudatettava sääntöä, jonka mukaan jäsenvaltion budjettivaje saa olla enintään kolme prosenttia. The constraint of the 3% threshold for national budget deficits must be respected. EU:n 27 jäsenvaltion budjettivaje kasvoi 0,8 prosentista vuoden 2008 toisella neljänneksellä 5,8 prosenttiin vuoden 2009 toisella neljänneksellä. The 27 Member States' budget deficit grew from 0.8% in the second quarter of 2008 to 5.8% in the second quarter of 2009.

Sanan deficit määritelmät

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja