VaihtoautotHoroskooppiTietovisatViihdeBlogitReseptitTV-ohjelmat

Sanan deficit käännös englanti-suomi

  • vajeVaje ja ylijäämä ovat välineitä, jotka riippuvat talouden syklistä. Deficit and surplus are tools, depending on the economic cycle. Se oli vastuutonta, ja siksi sen talousarvion vaje on nyt 32 prosenttia. That was irresponsible and that is why it now has a budget deficit of 32%. Ensimmäiseksi pragmaattinen vaje. First there is the pragmatic deficit.
  • budjettialijäämäEnsinnäkin näiden maiden budjettialijäämä on suuri, mikä rajoittaa liikkumavaraa ja aiheuttaa jo ärsykereaktion. Firstly, these countries already have significant budgetary deficits. Budjettialijäämä kasvaa monessa jäsenvaltiossa, ja eläkkeiden rahoituksessa on ongelmia. There are rising budget deficits in many Member States and problems in the financing of pensions. Haluan muistuttaa, että Unkarin budjettialijäämä on kaikista suurin: 5 prosenttia. I would like to remind you that Hungary is the country that has used the budget deficit to the greatest degree: minus 5%.
  • budjettivajeBudjettivaje lähenee 13:a prosenttia. The budget deficit is approaching 13%. On noudatettava sääntöä, jonka mukaan jäsenvaltion budjettivaje saa olla enintään kolme prosenttia. The constraint of the 3% threshold for national budget deficits must be respected. Jos budjettivaje on 3 %, mahdollisuudet ovat lopussa. If the budget deficit is 3 %, those possibilities are exhausted.

Sanan deficit määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja