BlogitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatReseptitVaihtoautotViihde

Sanan defraud käännös englanti-suomi

  • huijata
    Se ei merkitse sitä, että hänen tarkoituksenaan on huijata. That is not to say that he means to defraud. Kyseessä on selvästi harhaanjohtava käytäntö, jonka tarkoituksena on huijata kuluttajaa. It is a clearly misleading practice designed to defraud the consumer. Nyt saamme kaiken lisäksi kuulla, että Strasbourgin kaupunki on hyvinkin saattanut käyttää tämän päätöksen varjolla monopoliasemaansa hyväkseen ja huijata Euroopan kansalaisia. Now we learn on top of all that the City of Strasbourg may well have been using the decision to exploit its monopoly to defraud the people of Europe.
  • kavaltaa
    Toisaalta ei myöskään pidä paikkaansa väite, että hankkeisiin hakevat tukijat, yhteisöt tai liitot haluaisivat kavaltaa unionin varoja. On the other hand, it is not the case that project promoters, communities and associations which apply for projects want to defraud the European Union. Isännöitsijä kavalsi taloyhtiöiltä yli 600 000 euroa.

Sanan defraud määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja