BlogitViihdeTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan demolition käännös englanti-suomi

  • hajottaminenItä-Jerusalemissa sijaitsevien palestiinalaiskotien hajottaminen sekä siirtokuntien ja erotusmuurien rakentaminen miehitetylle alueelle ei ole hyväksyttävää. The demolition of Palestinians' homes in East Jerusalem and the building of settlements and separation barriers on occupied territory are not acceptable.
  • purkaminenLedra-kadun sillan purkaminen on merkki toivosta. The demolition of the bridge on Ledra Street is a sign of hope.
  • purkuVoidakseen tehdä asbestin purku- tai poistotöitä yritysten on esitettävä selvitys pätevyydestään tällä alalla. Companies must provide evidence of their ability to carry out demolition or asbestos removal work. Useat työntekijät joutuvat asbestin kanssa tekemisiin, ja he saavat siitä korvauksen, jos he työskentelevät purku-, poisto- tai kuljetusyrityksen palveluksessa. Many people with employment contracts will handle it and, if they work for a demolition, removal or transportation company, they will be covered.
  • roskakuilu

Sanan demolition määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja