VaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatViihdeReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan depict käännös englanti-suomi

  • esittää
    Arvoisa puhemies, nyt kun kaksi suurta ryhmää on ymmärtänyt, että nämä kaikki asiat liittyvät toisiinsa, myös me voimme esittää asiat oikeassa asiayhteydessä. Mr President, now that the two big groups have realised that everything is connected, we too can depict everything in its proper context. Näin ollen pyydän teitä uskomaan, ettemme komissiona edusta sellaista toimielintä, joka esittää tekevänsä sellaisia asioita, joita se ei aiokaan tehdä. Therefore, please, let us not depict the Commission as an institution which sets out to do things that in reality it has no intention of doing.
  • kuvata
    Se osoittaa, että maataloutta ei pitäisi kuvata ympäristöhaitaksi. This shows that agriculture should not be depicted as an environmental villain. Laajentuminen tuottaa varmasti paljon enemmän kuin voidaan rahamäärillä ilmaista tai kuvata. This enlargement will yield substantially more than can be communicated or depicted in sums of money. Aleksis Kivi kuvasi Nummisuutareissa ajalle tyypillisiä ilmiöitä.

Sanan depict määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja