ViihdeTietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotBlogit

Sanan derive käännös englanti-suomi

  • johtaa
    Niitä ei saa myöskään johtaa muuntogeenisistä mikro-organismeista. We must also avoid these being derived from GMOs. Se on Lissabonin ydinstrategia, jota meidän on pyrittävä toteuttamaan. Kun hyväksymme sen, on suhteellisen yksinkertaista johtaa siitä yksittäisiä teemoja ja konkreettisia vaatimuksia. That is Lisbon's core strategy; that is what we have to work at, and once that is accepted, it is relatively straightforward to derive from it specific topics and definite demands. Hän johtaa orkesteria.
  • aiheutua
  • juontaa
    Mielestäni tälle ajatukselle on historialliset perinteet, ja se juontaa juurensa koskemattomuuden varsinaisesta merkityksestä. I believe that this aspect derives from historical tradition and from the primary meaning of immunity. Olemme samaa mieltä siitä, etteivät tutkimus ja innovaatiot ole sama asia, sillä innovaatiot ovat asia erikseen, vaikka ne saattavat juontaa tutkimuksesta. We agree that research is not a synonym for innovation; innovation stands on its own, though it might derive from research. Arvoisa puhemies, hyvä parlamentin jäsen Posselt, saanen todeta tähän seuraavaa: uskoakseni nimitys Länsi-Balkan juontaa juurensa siitä ajatuksesta, että tarvitaan nimenomaan alueellista mallia. Mr President, Mr Posselt, let me answer as follows. I believe the name western Balkans derives from the idea that we need a regional concept.
  • päätellä
    Tuosta voidaan päätellä, että pilottiprojekteja, valmistelevia toimia ja tutkimuksia lainsäädännön valmistelemiseksi tai ajan tasalle saattamiseksi voidaan toteuttaa ilman oikeudellista perustaa. From that it can be derived that pilot projects, preparatory measures and studies to prepare or update legislation can be executed without a legal base.

Sanan derive määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja