HoroskooppiViihdeBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitTietovisat

Sanan destination käännös englanti-suomi

 • määränpää
  Mikä oli eläinten lopullinen määränpää? What was their final destination? Miksi me emme ole kiinnostava määränpää? Why are we not an attractive destination? Kuitenkin vastauksemme on, että Bali oli hyvin valittu määränpää. However, our answer is that it was a well-chosen destination.
 • kohde
  Eurooppa ei ole suosituin kohde omiemme joukossa. Europe is not the preferred destination amongst our own people. Tämän ohella Japani on seitsemänneksi tärkein kohde Euroopan viennille. Apart from that, Japan is the seventh destination for European exports. Vaikka kohde on epätarkka, suunta tiedetään melko hyvin. Even if the destination is imprecise, the direction is known quite well.
 • matkakohde
  Meidän täytyy tehdä mielestäni kaikkemme, jotta Eurooppa olisi jatkossakin maailman suosituin matkakohde. I think that we must do our utmost to remain the number one tourist destination in the world. Jos kuitenkin katsotte tarkemmin, huomaatte, että Eurooppa on maailman suosituin matkakohde. Sen osuus koko maailman matkustajista oli 40 prosenttia vuonna 2008. But if you look at it, you see, for example, that Europe is the number one destination in the world, accounting for 40% of global arrivals in 2008. Meidän olisi pyrittävä luomaan "eurooppalainen matkakohde", jonka avulla tuotetaan lisäarvoa, edistetään kulttuurin monimuotoisuutta ja autetaan kehittämään eurooppalainen laatumerkki. We should aim at creating a ‘destination Europe’ that provides added value, promotes the richness of our cultural diversity and helps us to develop a European brand.
 • päämäärä
  Vakautus- ja assosiaatiosopimus on välietappi, ei päämäärä. The SAA is a milepost, it is not a destination. Sanoitte myös, että matka on yhtä tärkeä kuin päämäärä. You also said that the journey is as important as the destination. Liittymishetki ei ole kuitenkaan Euroopan unionin lopullinen päämäärä. The moment of accession, however, is not the EU's final destination.

Sanan destination määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja