ViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan destruction käännös englanti-suomi

 • tuho
  Ne ovat kuitenkin yhtä todellisia kuin itse tuho. This, however, is as real as destruction itself. Arvoisa puhemies, terrorismi on demokratian tuho. Mr President, terrorism is the destruction of democracy. Yli kolmeasataa kotia uhkaa tuho. More than three hundred homes face destruction.
 • hävitys
  Heidän aseensa ovat pelko ja hävitys. Their weapons are fear and destruction. Tämä tarkoittaa, että Angola on siirtynyt uuteen vaiheeseen historiassaan, jota ovat piinanneet sisällissodat, kuolema ja hävitys. What it means is that Angola has entered a new phase in its history, which has been plagued by civil wars, death and destruction. Sota Azerbaidžanin kanssa sekä sen aiheuttama hävitys johtivat puutteeseen ja epätavalliseen eristäytymiseen. The war with Azerbaijan and the resulting destruction led to shortages and extreme isolation.
 • tuhoaminen
  Saarto ja tuhoaminen jatkuvat. The destruction remains and the siege continues. Menestyvän teollisuusalan tuhoaminen on aivan eri asia. Destruction of a successful industry is quite another. Tämä tarkoittaa, että ihmisten tuhoaminen jatkuu. That means the destruction of human beings is continuing.

Sanan destruction määritelmät

Esimerkit

 • The destruction of the condemned building will take place at noon.
 • Amid the seemingly endless destruction, a single flower bloomed.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja