ReseptitTietovisatBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotViihde

Sanan detailed käännös englanti-suomi

  • yksityiskohtainenTämä ehdotus on aivan liian yksityiskohtainen. This proposal is far too detailed. Järjestelmä on varsin yksityiskohtainen ja pitkälle kehitetty. This system is quite detailed and developed. Nykyisessä politiikassa mennään liian pitkälle ja se on liian yksityiskohtainen ja tehoton. Current policy goes too far, is too detailed and is ineffective.
  • perusteellinenKoimme myös, ettei ensimmäinen asiakirja ollut niin perusteellinen kuin oli toivottu. Also it was felt that the first paper was not as detailed as people wanted. Meillä oli vakava, perusteellinen keskustelu, jossa tehtiin monia päätelmiä. We had an earnest, detailed discussion which reached a number of conclusions. Lisäksi tarvitaan perusteellinen arviointi, joka perustuu näiden välineiden alhaalta ylöspäin -lähestymistavalle. Furthermore, a detailed evaluation of these instruments based on a bottom-up approach is needed.
  • seikkaperäinenIson-Britannian hallitukselle on lähetetty hyvin seikkaperäinen kysely. A very detailed questionnaire was sent to the British Government. kirjallinen. - (DE) Vuosittainen ihmisoikeusmietintö 2009 on hyvin seikkaperäinen, ja siinä käsitellään hyvin monenlaisia kysymyksiä. The report on human rights in the world 2009 is very detailed and addresses a wide variety of issues. Euroopan unionissa on laadittu useita välineitä kyseisten tilanteiden torjumiskesi sekä tehty seikkaperäinen tilannekartoitus. The European Union has developed various instruments for combating this situation, including a detailed study of the situation.
  • tarkkaSopimusteksti itsessään on yksityiskohtainen ja tarkka. The text of the understanding itself is detailed and explicit. Jotta se toteutuisi, tarvitaan näkemys, tahdonvoimaa ja tarkka etenemissuunnitelma. For this to happen, it needs a vision, strength of will and a detailed roadmap. Suunnitelmat pitäisi viedä päätöksen mahdollisimman pian ja niihin pitäisi sisällyttää tarkka aikataulu. Such plans should be ready as soon as possible and should include a detailed timeline.

Sanan detailed määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja