Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan devastation käännös englanti-suomi

  • hävitys
    Hävitys on valtava ja ihmiset ovat epätoivoisia. The devastation is immense and the people are in deep despair. Me kaikki tiedämme, että tilanteessa, jossa hävitys on näin laaja, oikotietä yhteisen edun mukaiseen ratkaisuun ei ole ilman, että erityispiirteitä tuhotaan. We all know that in a situation where there is devastation such as this, there are no shortcuts to achieving common interests without destroying specific aspects. Yrityksen palveluihin kuuluu myös vanhojen kovalevyjen ja tallenteiden turvallinen hävitys ja kierrätys.
  • tuho
    Ainoa tapa kuvata sitä on tuho. The only word to describe it is devastation. HI-viruksen ja aidsin aiheuttama tuho on kaikkien tiedossa, mutta myös tuberkuloosi on leviämässä. The devastation caused by HIV/AIDS is well-known but TB is increasing and malaria remains endemic. On erittäin tärkeää, kuten arvoisat jäsenet ovat todenneet, että lapsista, etenkin orpolapsista, huolehditaan asianmukaisesti, ja tuho edellyttää tukea vielä vuosien ajan. It is very important, as honourable Members have said, that the children, the orphan children especially, are cared for properly, and the devastation will require support in the years ahead.

Sanan devastation määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja