BlogitTietovisatNauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitHoroskooppi

Sanan disadvantage käännös englanti-suomi

 • haitta
  Tämä on meidän kannaltamme valtava kilpailullinen haitta. This is an enormous competitive disadvantage for us. Se ei ole kuitenkaan haitta jäsenvaltioille. Nonetheless, this is not to Member States' disadvantage. Vientikustannukset ja markkinoiden aiheuttamat lisäkustannukset ovat suuri haitta näille alueille. Export costs and excess costs to the market put these regions at a major disadvantage.
 • haittapuoli
  Kestävän kehityksen haittapuoli on se, että se on hyvin yleisluontoinen käsite, josta voi puuttua substanssia. The disadvantage of sustainability is that it is a very general concept that can also lack substance. On olemassa myös haittapuoli, johon kysymysten esittäjät oikeutetusti viittasivat. However, there is a major disadvantage which has been highlighted by the members who put these questions. Sillä on - kuten rouva Haug totesi - se suuri haittapuoli, että se voidaan toteuttaa määräenemmistöllä. It has - as Mrs Haug said - the great disadvantage of only needing a qualified majority to become a reality.
 • varjopuoli
 • haitata
  Meidän on varmistettava oikeudenmukainen kilpailu, emmekä saa antaa ilmastonmuutoksen torjuntatoimiemme haitata maailmankauppaa. We need to ensure fair competition and refuse to allow our efforts to address climate change to become a disadvantage in terms of world trade. Korostaisin kuitenkin sitä, että uusi ryhmä ei saa haitata heikommassa asemassa olevia alueita EU:n määrärahojen jaossa. However, I would like to stress that this new category should not harm the more disadvantaged regions in terms of the allocation of EU funding. Syrjäisimpien alueiden erityiset maantieteelliset olot eivät välttämättä aseta niitä huonoon asemaan. Tämän voi sanoa toisinkin: niiden ei välttämättä tarvitse haitata kehitystä. The special geographical circumstances of the outermost regions do not necessarily place them at a disadvantage; or to put it another way, they do not have to be a hindrance to development.
 • huono puoli
  Minussa on kuitenkin yksi huono puoli. However, I am at a disadvantage. Huono puoli on se, että, kun meidän on kiitettävä jostakin aidosti, kiitokset eivät tulekaan riittävän painokkaasti esiin. The disadvantage is that when we really have some genuine praise to give, it does not come with the force that is deserved. Perittyjen oikeuksien järjestelmän huono puoli on siinä, että alussa oikeudet jaetaan maksutta sen hetkisten päästöjen perusteella. The main disadvantage of grandfathering is that the rights are initially allocated for free on the basis of the emissions at the time.

Sanan disadvantage määritelmät

Esimerkit

 • The disadvantage to owning a food processor is that you have to store it somewhere.
 • My height is a disadvantage for reaching high shelves.
 • They fear it might disadvantage honest participants to allow automated entries.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja