ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatNauris.fiBlogit

Sanan disappear käännös englanti-suomi

 • kadota
  Mielistä se ei saa kadota koskaan. That past must not disappear from sight, ever. Rahojen ei pitäisi kadota, niin kuin on tapahtunut. Money should not be able to disappear as has been the case. Haluamme tietää, miten 4-5 miljardia kruunua voi kadota varainhoidossa. We want to know how DKK 4 to 5 billion can disappear in the accounts.
 • hävitä
  Meidän ei pidä antaa eurooppalaisen maatalouden hävitä. European agriculture must not disappear. Neuvostoliitto sietikin hävitä, sitä taasen en unionille toivo. The Soviet Union experienced its own disappearance. Andien lakijäätiköt uhkaavat hävitä kokonaan. The Andean ice caps are in danger of disappearing altogether.
 • hävittää
  Toisaalta olemme aikeissa hävittää sokeriviljelyn, joka on yksi elinkelpoinen vaihtoehto. On the other hand sugar - one of the viable alternatives - is being made to disappear. Ostosten elämystä ei saa hävittää kylistä sulkemalla viimeiset kaupat. The shopping experience must not be allowed to disappear from villages by the closing of the last shop. Maahanmuuton inhimillisen puolen on ohjattava kysymykseen liittyvää politiikkaamme, eikä perheen yhdistämistä saa hävittää suuntaviivoistamme. The human dimension of immigration must govern our policies on the subject and family integration should not disappear from our guidelines.
 • kadottaa
  Kadotin avaimeni.
 • hälvetä
  Sumu hälveni Auringon noustua.Epäilykset hälvenivät ajan myötä.Sellaiset muistot eivät hevillä hälvene.
 • näkyvistä
  Olisi mukavaa, että direktiivi olisi parlamentin näköpiirissä, ennen kuin me kaikki katoamme näkyvistä ensi kesäkuussa. It would nice if Parliament got sight of it before we all disappear next June. Puhumme haavoittuvassa asemassa olevista ja useissa tapauksissa hylätyistä lapsista, jotka toisinaan katoavat näkyvistä. We are talking about vulnerable and often abandoned children who sometimes disappear from sight. Tämä lippu on edustanut liberaalia demokratiaa paljon kauemmin kuin yksikään Euroopan unionin jäsenvaltioista ja vielä kauan sen jälkeen, kun tähtilippunne on hävinnyt näkyvistä. That flag has represented liberal democracy far more than any other Member State of this European Union and it will go on long after your star-spangled banner has disappeared.

Sanan disappear määritelmät

 • To vanish
 • To go away; to become lost
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja