ViihdeTV-ohjelmatBlogitTietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan discreet käännös englanti-suomi

 • diskreetti
  Diskreetti muuttuja voi saada mitä tahansa arvoja tietyltä väliltä.Näytteenotossa jatkuva signaali muutetaan ajan suhteen diskreeteiksi tasoiksi.Kvantisoinnissa jatkuva signaali muutetaan amplitudin suhteen diskreeteiksi tasoiksi.
 • hienotunteinen
  Tällä hetkellä tästä on vaikea puhua, joten pyrin olemaan hienotunteinen, mutta tämä maa, Venäjä, on jo 20 vuoden ajan tuntenut olevansa kaltoin kohdeltu. It is hard to say this at the moment, so I will be very discreet, but there is one country, Russia, which for 20 years felt that it was badly treated. Yhden aiheen osalta neuvosto on mielestäni ollut erityisen hienotunteinen, kuten tietyssä määrin on soveliasta, ja se on laajentuminen. I think that there is one subject on which the Council has been particularly discreet, to a certain extent appropriately, and that is the subject of enlargement.
 • hienovarainen
  Hiljainen, lähes hienovarainen yhdentyminen on mahdollista, mutta sitäkö te oikeasti haluatte? There are possibilities for silent, almost discreet integration, but is that really what you want? Nämä yhteiskunnat tarvitsevat tukeamme; ne tarvitsevat olennaista mutta hienovaraista tukeamme, ja korostan sanaa "hienovarainen" ilmiselvistä historiallisista ja poliittisista syistä. These societies need our support; they need our essential but discreet support and I stress the word 'discreet' for obvious historic and political reasons. Euroopan unioni puolestaan on enemmän kuin hienovarainen, ja sanoisin jopa, että emme ole läsnä. On the Union’s side, however, we are more than discreet; I would even go so far as to say we are not present.
 • hillitty
  Se oli kiitettävä aloite, mutta kampanja oli vähintäänkin hillitty. It was a praiseworthy initiative, but the campaign was discreet to say the least. Mielestämme on tehokkaampaa aloittaa suora ja hillitty vuoropuhelu Algerian viranomaisten kanssa sen sijaan, että ilmoittaisimme kannastamme poliittisen julistuksen muodossa. We believe that, rather than fixing our position in a political declaration, it would be more effective to undertake direct and discreet dialogue with the Algerian authorities. hillitty väri
 • tahdikas
  Kieltämättä tahdikas vaatimus "riittämättömästi edustettujen etnisten vähemmistöjen omistamien" pk-yritysten positiivisesta erityiskohtelusta on tarpeeton, käsittämätön ja täysin ideologinen. The admittedly discreet call for a kind of positive discrimination in favour of SMEs, I quote, 'owned by under-represented ethnic minorities' is pointless, incomprehensible and completely ideological.

Sanan discreet määritelmät

Esimerkit

 • With a discreet gesture, she reminded him to mind his manners.
 • John just doesnt understand that laughing at Mary all day is not very discreet.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja