ViihdeBlogitTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisat

Sanan discussion käännös englanti-suomi

  • keskusteluKyseinen keskustelu oli hyvin antoisa. That discussion was very fruitful. Sen on hyväksyttävä tämä keskustelu. It must face up to this discussion. Meidän on aloitettava tämä keskustelu ajoissa. Let us begin this discussion in time.
  • neuvotteluNeuvottelu on vasta tällä hetkellä alkamassa, koska nyt meillä on teksti jotka on artikloina, joista keskustellaan. Negotiation is starting now because now we have documents for discussion. Kuitenkin, keskustelu ja siten neuvottelu yksityiskohtaisista talouskumppanuussopimuksista - alueellisista ja täysimittaisista - on jatkuvaa. However, the discussion, and hence the negotiation towards full EPA - regional and with full coverage - is ongoing. Niin ikään, kun nuo kaksi elinkelpoista valtiota tunnustetaan, ja niiden johtajat tunnustetaan, on perustana neuvottelu ja keskustelu. Likewise, when those two viable states are recognised, when their leaders are recognised, for negotiation and for discussion.
  • syventävä osio
  • väittelyHaluaisin myös, että tämä väittely sisällytettäisiin keskusteluihin, joita meidän on nyt käytävä. I would also like this debate to be included in the discussions which we will now be holding. Kun keskustelu tai väittely saa demagogisia piirteitä, tulos ei ole mielestäni kovin hedelmällinen. When populism is introduced into a debate or a discussion, the debate will not bear much fruit. Jäsenvaltioiden on muutettava tämä väittely todella perusteelliseksi keskusteluksi Maastrichtia seuranneen keskustelun tavoin. The Member States must turn this debate into a really thorough discussion, like the one that accompanied Maastricht.

Sanan discussion määritelmät

Esimerkit

  • There was then a long discussion of whether to capitalize words like "east
  • This topic is not open to discussion
  • My discussion with the professor was very enlightening
  • Under each heading, you will find a discussion

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja