VaihtoautotReseptitNauris.fiTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiTietovisat

Sanan disorder käännös englanti-suomi

 • epäjärjestys
  Mutta ei ole myöskään mitään syytä käydä keskustelua, jossa vallitsee epäjärjestys ja sekasorto. However, neither should we have a debate dominated by confusion and disorder. Lyhyesti sanottuna vallitsi suuri sekamelska, kaaos ja epäjärjestys. In brief, there was a great deal of confusion, and there was disorder and chaos. kirjallinen. - (LV) Ukrainassa vallitsi monen vuoden ajan perustuslaillinen ja poliittinen epäjärjestys. For many years, Ukraine existed in a situation of constitutional and political disorder.
 • häiriö
  "Maalarintauti" on hermoston häiriö. Painters' disease is a disorder of the nervous system. Toinen syömiseen liittyvä häiriö on liikalihavuus, jonka syyt voivat niin ikään olla psykologiset. The other disorder is obesity, which can also have a psychological basis. Uusi diagnoosi hermostorappeumasairaudesta (hermojärjestelmän häiriö) tehdään kerran vuorokaudessa. A new case of neurodegenerative disease (nervous system disorders) is diagnosed every 24 hours.
 • levottomuus
  Siksi ei ole yllättävää, että näillä pakolaisleireillä leviävät taudit, tyytymättömyys ja levottomuus. It is not surprising, therefore, that these refugee camps are breeding grounds for disease, discontent and disorder.
 • ongelma
  Varroa-punkin aiheuttama mehiläisten korkea kuolleisuus ja yhdyskuntien romahdushäiriön ratkaisematon ongelma eivät valitettavasti häviä itsestään. The high levels of bee mortality caused by the Varroa mite and the unresolved problem of colony collapse disorder will unfortunately not go away. Nykyajan lääketieteessä eräs toinen mielenterveyshäiriöiden hoitamista koskeva ongelma liittyy siihen, että oireenmukainen hoito ainoastaan poistaa oireet muttei paranna tehokkaasti. Another problem facing modern medicine, in relation to the treatment of mental disorders, is that symptomatic treatment merely eliminates the symptoms but fails to provide an effective cure. Minulla on ongelma tämän koneen kanssa. Se ei toimi.
 • häiriö (2,3)
 • hämminki
 • kaaos
  Lyhyesti sanottuna vallitsi suuri sekamelska, kaaos ja epäjärjestys. In brief, there was a great deal of confusion, and there was disorder and chaos.
 • mellakka
 • sairaus
  Se vahvisti myös, että mikään sukupuolinen suuntautuminen ei ole sairaus. It also confirmed that no type of sexual orientation is a disorder. Masennus on yksi yleisimmistä häiriöistä, ja vuoteen 2020 mennessä se tulee olemaan kehittyneen maailman yleisin sairaus. Depression is one of the most common disorders and, by 2020, will be the most common illness in the developed world.
 • sekasorto
  Mutta ei ole myöskään mitään syytä käydä keskustelua, jossa vallitsee epäjärjestys ja sekasorto. However, neither should we have a debate dominated by confusion and disorder. On mahdotonta hyväksyä, että seuraamme toimettomina vierestä, kun sekasorto leviää nuorison keskuuteen eikä Euroopan unionin nuorilla ole työtä eikä tulevaisuudennäkymiä. It cannot be acceptable that we should look on and do nothing while disorder breaks out among young people and while young people in the European Union lack jobs and prospects. Huoneessa ei ollut siivottu moneen kuukauteen, joten siellä vallitsi täysi sekasorto.

Sanan disorder määritelmät

Esimerkit

 • After playing the children left the room in disorder
 • The class was thrown into disorder when the teacher left the room
 • The army tried to prevent disorder when claims the elections had been rigged grew stronger
 • Bulimia is an eating disorder
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja