ViihdeTietovisatBlogitReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan disposal käännös englanti-suomi

 • hävittäminen
  Esimerkiksi jätteiden hävittäminen satamissa on ongelmallista. For example, there is a problem with the disposal of waste in ports. Tällöin hävittäminen on suoritettava vieläkin tiukemmin ja varovaisemmin. In such cases, in fact, disposal must be even more rigorous and careful. Kyseisten tietojen säilyttäminen ja hävittäminen ovat olennainen osa tätä suojaa. The storage and disposal of such data is a crucial part of this safeguard.
 • hävitys
  Yrityksen palveluihin kuuluu myös vanhojen kovalevyjen ja tallenteiden turvallinen hävitys ja kierrätys. Sota sai aikaan hirvittävää hävitystä.
 • järjestäminen
 • käyttö
  Puolustustoimiin sisältyy kaikkien käytössämme olevien kauppapoliittisten puolustusmekanismien ja -välineiden käyttö. The defensive measures entail the use of all the mechanisms and instruments of commercial defence that are at our disposal. Näiden tekniikoiden käyttö on ainoalaatuinen uhka unionille, ja meidän kaikkien olisi tehtävä yhteistyötä torjuaksemme terrorismia kaikilla käytettävissämme olevilla keinoilla. The use of this technology presents a unique threat to the Union, and we should all work together to combat terrorism with all the means that are at our disposal. Jos sellainen polttaminen on mahdollista noudattaen ankaria päästövaatimuksia ja käyttäen energiaa järkevästi, jätteiden käyttö polttamiseen on kannatettavaa. If incineration can be carried out with strict emission requirements and the efficient use of energy, then the incineration of waste represents a satisfactory means of disposal.
 • luokittelu
  Tämä luokittelu myös määrittelee, sijoitetaanko se lähelle maanpintaa vai syviin geologisiin loppusijoituspaikkoihin. This classification also determines whether it will undergo near-surface or deep geological disposal. Tieteellinen luokittelu on biologien tapa luokitella eliöitä.

Sanan disposal määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja