TietovisatReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotBlogit

Sanan distinct käännös englanti-suomi

 • erilainen
  Jokainen tilanne on erilainen ja edellyttää erilaisia toimia. Every situation is distinct and calls for different measures. Ainutlaatuinen, selvästi erilainen ja vanha heimokansa on tuhottu täysin. We have seen the total destruction of a unique, distinctively different and ancient tribal people. Ja kuitenkin molemminpuolisen yhteistyön logiikka on hyvin erilainen yhteisölliseen yhteistyöhön verrattuna. The logic of bilateral co-operation is profoundly distinct from the logic of Community co-operation.
 • erottuva
  Tupakanviljely on edelleen oma, selvästi erottuva tuotannonalansa, joka koskettaa 110� 000:ta perhettä ja tarjoaa 400� 000 kausiluonteista työpaikkaa. Tobacco cultivation remains a distinctive sector of activity, affecting 110 000 families and generating 400 000 seasonal jobs. Tuemme Yhdysvaltain ponnisteluja alueella, mutta Euroopan unionilla on nyt myös selkeä ja selvästi erottuva, prosessin edistymistä auttava asema. We support American efforts there but we now have a clear and distinctive position also for the European Union in helping drive the process forward.
 • selvä
  Niiden välillä on hyvin selvä ero. There is a very distinct difference. Siinä on tehty selvä ero löydön ja keksinnön välillä. A clear distinction is drawn between discovery and invention. Lisäksi palauttamisen ja turvapaikan välillä on selvä ero. In addition, there is a clear distinction between return and asylum.
 • distinkti
 • ilmeinen
  Tämä on varsin ilmeinen ja inhottava tapa kääntää selkä itse oppilaitokselle, ja tämä asia koskee EU:n kaikkia yliopistoja, ei ainoastaan Yhdistyneen kuningaskunnan maineikkaita yliopistoja. That is a distinct and very terrible denial of a seat of learning - and I make that remark for all the universities of Europe and not just those famous ones in Britain. On ilmeistä, että tekoa oli suunniteltu pitkään.Ankarailmeinen rehtori sai järjestyshäiriöt kuriin pelkällä katseellaan.
 • kuuluva
  Puheenjohtajavaltiona Portugali on aina huolellisesti tehnyt tämän selkeän eron, että kyseessä ei ole Euroopan unionille kuuluva asia. The Portuguese Presidency has always taken the precaution of making this distinction clear, that this was not an EU issue.
 • selkeä
  Tässä on mielestäni syytä tehdä selkeä erotus. I think that distinction needs to be made. Mielestäni olisi tärkeää tehdä erittäin selkeä ero myös... I think that we also need to make a clear distinction ... Tästä päätöslauselmasta puuttuu tällainen selkeä ero. That is a clear distinction that is lacking in this resolution.

Sanan distinct määritelmät

Esimerkit

 • Her voice was distinct despite the heavy traffic
 • Horses are distinct from zebras
 • Olgas voice is quite distinct because of her accent

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja