TV-ohjelmatTietovisatViihdeVaihtoautotReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan distinction käännös englanti-suomi

  • eroMeidän pitäisi mielestäni tehdä tämä ero. I think that we should draw this distinction. Tämä paljon pohdittu ero on enneminkin teoreettinen asia. But this often-used distinction is meaningless. Talousarvioesityksessä pyritään tekemään tämä ero. The draft budget seeks to make that distinction.
  • distinktio
  • erottaminenHoitotarkoituksessa tai jäljentämistarkoituksessa tapahtuvan kloonauksen erottaminen toisistaan on pelkkä semanttinen temppu. The distinction between therapeutic and reproductive cloning is a semantic ploy. Kahden ehdokasvaltioluokan erottamisen lieventäminen ei merkitse sitä, että tämä erottaminen on poistettu. The reduction in the distinction between the two categories of applicant countries does not mean that this distinction no longer exists. Viidenneksi: separatismin ja kulttuurisen itsemääräämisoikeuden erottaminen toisistaan voi olla ratkaiseva tekijä siinä, että tämän ongelman ratkaisemisessa edistytään. Five: drawing a distinction between separatism and cultural autonomy can be a key to progress in resolving this problem.
  • kunniaEuroopan unionilla on nyt kunnia olla synteettisten huumeiden kuten ekstaasin ja amfetamiinijohdannaisten pääkäyttäjä. The European Union now has the distinction of being the main user of synthetic drugs such as ecstasy and amphetamines. Hän niitti kunniaa ja mainetta kävelemällä käsillään 30 kilometriä.Oli suuri kunnia saada kätellä Espanjan kuningasta.

Sanan distinction määritelmät

Esimerkit

  • There is a distinction to be made between resting and slacking
  • She had the distinction of meeting the Queen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja