Nauris.fiVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptit

Sanan disturbing käännös englanti-suomi

  • häiritsevä
    Tämä suuntaus on niin häiritsevä, etten voi mitenkään kannattaa tätä sopimusta. This trend is so disturbing that there is no way that I can support the agreement. Toinen häiritsevä tekijä on ehdotuksen ilmeinen kaksinaismoralismi. The other disturbing factor is that there appears to be a policy of double standards. Kaikenkattavaa lähestymistapaa, joka meistä oli ensin häiritsevä, on tarkistettu keskeisten osien osalta. The all-embracing approach that we found disturbing at first has been amended in respect of key elements.
  • järkyttävä
    Ihmisoikeustilanne Venäjällä on järkyttävä. The human rights situation in Russia is disturbing. O'Dellin tapaus on meistä erityisen järkyttävä. The O'Dell case is one that we find particularly disturbing. laatija. - (DE) Arvoisa puhemies, Vietnamin ihmisoikeustilanne on järkyttävä. Mr President, the human rights situation in Vietnam is disturbing.
  • levottomuutta herättävä
    Sopimusten tapaus on levottomuutta herättävä vaatimus; niitä on niin monia, mutta ne vain lojuvat odottamassa vahvistusta eivätkä toimi. The case of the conventions is a disturbing warning: we have so many, but there they are, they lie there, they await ratification, they are not operational.
  • [[levottomuus

Sanan disturbing määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja