BlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptitViihdeTV-ohjelmat

Sanan diversification käännös englanti-suomi

  • hajautus
  • monipuolistaminenMonipuolistaminen pitää sisällään myös toimitukset. So, diversification also covers supply. Kuten aivan oikein totesitte, myös monipuolistaminen on välttämätöntä. As you quite rightly said, diversification is also necessary. Tuotevalikoiman monipuolistaminen vakauttaa taloutta. The diversification of products makes for a more stable economy.
  • monipuolistuminenTalouden monipuolistuminen on ratkaisevan tärkeää. Economic diversification is crucial. On hyödytöntä sanoa, että monipuolistuminen on ratkaisu, kuten USA on meille sanonut. It is no good saying, as the US has said to us, that diversification is the answer. Haluan mainita tässä yhteydessä, että maailmanlaajuisten uhkien monipuolistuminen edellyttää yhteisen turvallisuus- ja puolustuspolitiikan mukauttamista. I should mention here that the diversification of threats at a global level requires the common security and defence policy to be adapted.

Sanan diversification määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja