ViihdeHoroskooppiReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan divided käännös englanti-suomi

  • jaettu
    (Puola on jaettu 16 alueeseen). (Poland is divided into 16 regions). Arvoisa puhemies, tämä mantere oli aikaisemmin jaettu. Mr President, this continent was divided. Tehtävät on jaettu useamman komission jäsenen kesken. The responsibilities have been divided up.
  • hajanainen
    Ryhmäni on hajanainen tämän asian suhteen. My group is divided on the matter. Parlamentissa on valitettavasti ollut erilaisia näkemyksiä, mutta tämänhetkinen totuushan on, että Euroopan unioni on hajanainen. Unfortunately, these views have differed, but that is the way things are: the European Union is divided. Ford sanoi minulle: tiedätkös Niki, tämä oli ensimmäinen kerta kun ymmärsin, kuinka hajanainen, jakautunut ja epätasapainoinen teidän unioninne on. Ford then said to me: you know, Niki, this was the first time I realised you have a Union that is so split, divided and unbalanced.
  • jakaantunut
    EU on jakaantunut tässä asiassa. Europe is divided on this issue. Siitä on tullut liian suuri ja jakaantunut. It has become too large and divided. Jakaantunut Eurooppa on yhtä kuin ei Eurooppaa lainkaan. A divided Europe is like having no Europe at all.

Sanan divided määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja