VaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatReseptitBlogitTietovisatHoroskooppi

Sanan do käännös englanti-suomi

 • do
  Mietintö: Maria do Céu Patrão Neves Report: Maria do Céu Patrão Neves Manuel António dos Santos: 193 ääntä Manuel António dos Santos: 193 votes Míle buíochas do mhuintir na hÉireann. Míle buíochas do mhuintir na hÉireann.
 • tehdä
  Mitä se voi tehdä ja mitä sen täytyy tehdä? The question is what is Europe doing? Emme voi tehdä enempää, mutta emme saa tehdä vähempääkään. We can do no more but we should do no less. Mitä me sitten voimme tehdä tässä tilanteessa? So, what do we do in this case?
 • juhlatp
  Niiden juhlat pilataan, jotka tekevät tässä maassa vääryyksiä. Those who do wrong things in this country will have their celebration spoiled.
 • kampaus
  Ehkä en tunnista teitä, koska teillä on uusi kampaus. Perhaps I do not recognise you because you have a new haircut.
 • käydä päinsä
  Sellainen ei saa käydä päinsä, että se määritetään joka paikassa eri tavalla. It will not do for some to define it in one way, and others in a different way. Ei voi toki käydä päinsä, että lääkärinpalvelujen kustannuksia ei korvata minulle ulkomailla vain siksi, että minulla ei ole oikeaa lomaketta! It is simply not acceptable that I could fail to be reimbursed for medical treatment abroad merely because I do not have the correct form. Ei voi käydä päinsä, että Tanskan kaltainen maa, joka on henkeä kohti lasketun bruttokansantuotteen mukaan yhteisön rikkain maa, on nettosaaja, ja esimerkiksi Ruotsin kaltainen maa on nettomaksaja. It will not do for a country such as Denmark - which, measured on per capita GNP, is the richest in the Community - to be a net beneficiary, and a country such as Sweden to be a net contributor.
 • kelvata
 • mekkala
 • pirskeet
 • riittää
  Me pystymme siihen, jos tahtoa riittää. We can do it if we have the will. Milloin sanomme, että tämä riittää? At what point do we say enough is enough? Tulevaisuudessa meillä riittää silti tehtävää. We still, then, have much to do in the future.
 • huijata
  Tekstillä annetaan selvä signaali liike-elämän suuntaan: kansalaisten rahoja ei sovi huijata. This text drives the message home to industry: you do not mess with public money. Älkää antako kaikkien maiden suojatoimia kannattavien huijata itseänne, vaan astukaa uudelle vuosituhannelle uusien käsitteiden kanssa! Do not be led astray by the protectionists of all countries, but go into the new millennium with a new concept! Se kertoo meille, että se on jo lähettänyt meille asiakirjat ja samalla että se aikoo pyytää neuvosto julkistamaan kaiken. Ketä se yrittää huijata? It tells us that it has already sent us the documents and, at the same time, that it will ask the Council to publish everything: who is it trying to kid?
 • kokea
  Sitä emme halua antaa itsemme emmekä teidän kokea. We do not want to do that to ourselves or to you. kokea verkot
 • menestyä
  Jos emme vastaa, emme voi menestyä. So, if we do not respond, we will not succeed. Terroristit eivät voi menestyä ilman toiminnan rahoitusta. Terrorists cannot succeed unless they have the financial means with which to do so. Voimme menestyä globalisaation aikana, mutta haluamme tehdä sen omilla ehdoillamme. We can prosper in the age of globalisation, but we will want to do it our own way.
 • mennä
  Tämän vuoksi sinne ei siis tarvitse mennä. So we do not need to go there. Meidän ei tarvitse mennä yhtään sen pitemmälle. We do not need to go any further. En haluaisi mennä lainkaan yksityiskohtiin. I do not want to go into the details.
 • parjata
  parjattu aktiivimalli
 • pyykätä
 • suorittaa
  En ymmärrä, miksi tässä kohdin täytyy suorittaa lisäarviointeja. I do not understand why further evaluation is needed here. Tätä kaikkea komissio ei voi suorittaa itse ilman ulkopuolista avustusta. The Commission cannot do all that itself without outside assistance. Noin 80 prosenttia suorittaa asepalveluksen ja hieman yli kymmenen prosenttia vapautetaan siitä. Around 80% do their military service and a little over 10% are excused.
 • tukkalaite
  Samoin tahdon, että naisten kaunistuksena on hillitty esiintyminen, vaatimattomuus ja säädyllisyys - eivät tukkalaitteet, kultakorut, helmet tai kalliit vaatteet. (1. Tim. 2:9

Sanan do määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja