TietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppiViihdeReseptitTV-ohjelmat

Sanan documentation käännös englanti-suomi

  • dokumentaatioTämä työn tukena oleva dokumentaatio tarvitsisi johdonmukaisesti ajateltuna sijoittaa vain kirjastoon tai laatia helposti jäljennettävään tekniseen muotoon. Of course, this support documentation only needs to be placed in the library, or made available in the form of some technical medium that can be copied easily. Haluaisin vielä kerran korostaa, että tiukat säännöt ja määräykset ja kattava valvontaa koskeva dokumentaatio ovat erittäin tärkeitä, kun on kyse suuryrityksistä. I would like to stress once more that strict rules and regulations and comprehensive documentation of controls are certainly important for big companies. Tämä on myös Euroopan ongelma, ja on tärkeää huolehtia, että naisten sukupuolielinten silpomista koskeva tieto, tutkimus ja dokumentaatio paranee Euroopassa. This is also a European problem, and it is important to ensure that knowledge, research and documentation on female genital mutilation is improved in Europe.
  • dokumentointiEi ole selvää, miten tehokkaita dokumentointi ja jäljitettävyys todella ovat. The extent to which documentation and traceability are really effective is open to doubt. Tähän mennessä ongelmia aiheuttaneita esteitä ovat olleet muun muassa käsittämätön dokumentointi, alati muuttuvat kelpoisuusedellytykset ja asiakirjojen toimittamisen lyhyet määräajat. The obstacles which posed problems until now include impenetrable documentation, ever-changing eligibility criteria or short deadlines for submitting dossiers.
  • kirjaaminen
  • ohjekirja
  • opas

Sanan documentation määritelmät

  • Something transposed from a thought to a document; the written account of an idea
  • Documents that explain the operation of a particular machine or software program

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja