BlogitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisat

Sanan dosage käännös englanti-suomi

  • annostus
    Riski liittyy aineeseen, mutta myös käyttöön. Samoin kuin lääketieteen maailmassa annostus on ratkaiseva. The risk is associated with both the substance and its use, just as dosages are critical in the world of medicine. Näillä uusilla säännöillä pitäisi pystyä varmistamaan, että lapsille kehitetään enemmän lääkkeitä ja että niiden annostus on turvallinen ja tehokas. These new rules should ensure that more drugs are developed for children and that they are administered in safe and effective dosages. Lääketieteelliseltä kannalta on täysin väärin määrätä lääkkeitä sukupuolen perusteella, koska annostus määritellään normaalisti potilaan painon tai iän perusteella.From a medical point of view, the proposal to administer medicines on a gender-specific basis is entirely misguided, since it is standard practice to adapt dosages to a patient’s body weight or age.
  • annostelu
    Jos näin on, onko näiden lääkkeiden annostelu erilainen? If it is, do these medicines require different dosages? Tiivisteen annostelu on vaikeampaa, jos on tottunut käyttämään normaalisti suurempia määriä. It is more difficult to decide on dosages for concentrates if you are used to using greater amounts.

Sanan dosage määritelmät

  • The administration of a medication etc, in a measured amount; dosing
  • The measured amount so administered or added; the dose

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja