TV-ohjelmatTietovisatReseptitBlogitViihdeHoroskooppiVaihtoautot

Sanan doubt käännös englanti-suomi

  • epäilläLuulen, ettei sitä voi juurikaan epäillä. There should be no doubt on this. Meillä on aihetta epäillä tätä. We have a few reasons to doubt this. Sallinette minun epäillä tätä. I, however, have my doubts about this.
  • kyseenalaistaaKukaan ei voi kyseenalaistaa niitä voimakkaita toimia, joihin sen hillitsemiseksi on täytynyt tarttua. Nobody can doubt the drastic measures that have had to be used to curtail it. Mutta näyttää, että jäsen Nisticò yrittää edelleenkin kyseenalaistaa asian. However, it seems that Mr Nisticò still wants to try to raise doubts about the matter. Arvoisa puhemies, uskon, ettei kukaan voi kyseenalaistaa toimintaanne. Madam President, I do not think that anyone could doubt the uprightness of your actions.
  • epäilyValitettavasti epäilys ei ole vielä hälventynyt. Unfortunately that is still in doubt. Kuitenkin, arvoisa komissaari, minulla on eräs epäilys. However, Commissioner, I have my doubts. Eikö pelkkä epäilys riskistä riitä? Is not merely the fact that there is doubt enough?
  • epäilysValitettavasti epäilys ei ole vielä hälventynyt. Unfortunately that is still in doubt. Kuitenkin, arvoisa komissaari, minulla on eräs epäilys. However, Commissioner, I have my doubts. Eikö pelkkä epäilys riskistä riitä? Is not merely the fact that there is doubt enough?

Sanan doubt määritelmät

Esimerkit

  • He doubted that was really what you meant
  • There was some doubt as to who the childs real father was
  • I have doubts about how to convert this code to JavaScript

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja