TietovisatBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotReseptit

Sanan drama käännös englanti-suomi

 • draamaSe osoittaa sen, että maahanmuutto on inhimillinen draama, joka luo epäinhimillisiä tilanteita. This proves that immigration is a human drama which creates inhuman situations. kirjallinen. - (NL) Burmassa käydään läpi uutta draamaa. in writing. - (NL) A new drama is playing out in Burma. Tämä naisten kohtaama draama on yhteinen kaikille konflikteille. This drama faced by women is common to all conflicts.
 • näytelmäAntiikin tuntijat ja teatterinharrastajat muistanevat, että kyseessä on synkkä ja verinen näytelmä kuolemasta, vihasta ja kostosta. The classicists and theatregoers among you may recall that this is a bleak and bloody drama of death, hate and revenge. Arvoisa puhemies, kun puhumme kivuttomasta ansastuksesta, on ensiksikin todettava, että tämä koko tapahtuma on useiden skandaalinkäryisten näytösten muodostama näytelmä. Mr President, when discussing humane trapping it is important to note first that the whole course of events is a drama in several scandalous acts. Siis: oli kyseessä sitten draama, tragedia tai näytelmä, loppujen lopuksi olen ohjelman hyväksymisen kannalla!The direction that we are aiming in is thus clear. So, be it drama, tragedy or play, I will be voting in favour!

Sanan drama määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja