ReseptitJääkiekon MMViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan dreadful käännös englanti-suomi

  • hirveäSe on todellakin hirveä dilemma. It really is a dreadful dilemma. Lisäksi tilannetta vaikeutti entisestään Tabassa perjantain vastaisena yönä tehty terrori-isku, joka sekin oli hirveä. The situation was complicated even further by the terrorist attack on Thursday night in Taba, which was also dreadful. Se oli hirveä järjettömyytensä vuoksi ja kuolleiden ihmisten, israelilaisten lomailijoiden, egyptiläisten hotellityöntekijöiden ja eurooppalaisturistien vuoksi. It was dreadful because of its senselessness, because of the people who died, Israelis taking their holidays, Egyptians looking after hotels, some European citizens who were there on holiday.
  • kauheaYhden prosentin ajatus on todellakin kauhea ratkaisu, jota Euroopan parlamentti ei voi hyväksyä. The 1% idea is indeed a dreadful solution that the European Parliament cannot accept. Iranin presidentin kauhea puhe ei saa jakaa EU:ta ja heikentää YK:ta. A dreadful speech by the Iranian President must not be allowed to divide the EU and weaken the UN. Mikä vieläkin kauheampaa, se on kauhea ratkaisu, johon ei edes liity merkittävää vähennystä Yhdistyneen kuningaskunnan hyvityksestä. Worse still, it is a dreadful solution that comes without a substantial reduction in the UK rebate.
  • pelottavaTämä ilmiö Euroopassa on pelottava, ja pyydän kannanottoanne myös siihen. This is a dreadful phenomenon in Europe, and I would ask you to clarify your position on this too.

Sanan dreadful määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja