ReseptitVaihtoautotBlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatViihde

Sanan dream käännös englanti-suomi

 • uneksiaTässäkään asiassa ei voida uneksia täydestä riskittömyydestä. In this regard as well, we cannot dream of a zero risk. Se oli niin täydellistä realismin puutetta, etten uskaltanut edes uneksia siitä. It was so devoid of realism that I did not even dare dream of it. Kuhn, mitä tulee imeväisille tarkoitettuihin elintarvikkeisiin, voidaan toki aina uneksia vallankumouksesta. Mrs Kuhn, as regards baby food, one can always dream of revolution.
 • haaveKuvitelkaamme hetkeksi, että haave toteutuu. Let us imagine for a moment that the dream comes true. Tämä ei ole kaukainen poliittinen haave, vaan saavutettavissa ole tavoite. This is not a remote political dream. It is an achievable goal. Sitä paitsi tämähän on vain komission haave. Furthermore, this is simply a dream on the part of the Commission.
 • unelmaSe oli unelma, taas yksi unelma. Yet this was just another dream. Tämä unelma tekee Euroopasta vahvan. This dream makes Europe strong. Onko tämä todella eurooppalainen unelma? Is this really the European dream?
 • uniTämä uni oli edellistä rauhallisempi. It was a more restful dream than the previous one. Tänään tuo tohtori Cabanis´n uni on toteutumassa. Mr Cabanis' dream is today close to becoming reality. Vieläkin suloisempana unelmana olisi luoda uusi Euroopan unioni, joka korvaisi vanhan eurooppalaisen unionin. An even sweeter dream would be a new union replacing the old European one.
 • haaveillaMeidän ei kannata haaveilla näistä asioista. It is no use our dreaming about these items. On mukava haaveilla, käytännöt ovat olemassa, ja meidän on konkreettisesti tartuttava näihin asioihin. It is nice to dream, practice is there, and we have to take things in hand. Vuoden 2007 kevään huippukokouksessa EU27 sai vielä haaveilla ihannemaailmasta. At the 2007 spring summit, the EU27 was still free to dream of an ideal world.
 • nähdä unta
 • UnelmaSe oli unelma, taas yksi unelma. Yet this was just another dream. Tämä unelma tekee Euroopasta vahvan. This dream makes Europe strong. Onko tämä todella eurooppalainen unelma? Is this really the European dream?
 • unelmoidaOnko mahdollista unelmoida erilaisesta Euroopasta, entistä moniarvoisemmasta Euroopasta? Dare one dream a different European dream, a dream of a more pluralistic Europe? Jean Monnet'ta ajatellen voimme unelmoida sydämemme kyllyydestä. With Jean Monnet in mind, we can dream to our heart's content. Osoitatte, että jopa synkkinä taantuman aikoina voidaan unelmoida utopiasta. You show that even in the dark days of recession, one can dream of Utopia.
 • visioKuitenkin tämä unelma ja visio on nyt toteutumassa, ja meidän on oltava siitä syvästi kiitollisia ja iloisia! Yet this dream, this vision, is now becoming reality, and let us be deeply grateful for it and rejoice! Meidän on muistettava, että ennen kuin unioni - meidän unionimme - oli markkina-alue ja ennen kuin sillä oli valuutta ja toimielimet, se oli visio, vakaumus, unelma. We need to remember that, before being a market, before being a currency, before being a set of institutions, the Union - our Union - was a vision, a belief, a dream. Toimitusjohtajalla on selvä visio siitä mitä yritys on kymmenen vuoden kuluttua.

Sanan dream määritelmät

Esimerkit

 • a dream of bliss
 • the dream of his youth
 • Stop dreaming and get back to work
 • I dreamed a vivid dream last night
 • I wouldnt dream of snubbing you in public

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja