ViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptitTietovisatHoroskooppi

Sanan driver käännös englanti-suomi

 • ajuri
 • ajaja
  Totta puhuakseni EU:n ajoneuvon ajaja istuu takapenkillä. To tell the truth, the driver of the European vehicle is sitting in the back seat.
 • kuljettaja
  On turha väittää, että itsenäinen kuljettaja olisi vähemmän väsynyt kuin työsuhteessa oleva kuljettaja. It is pointless to argue that a self-employed driver might be less fatigued than an employed driver. On tietysti kolmaskin tekijä - älykäs kuljettaja. There is of course a third factor, which is the intelligent driver. Kuljettaja joutuu siis menemään ulos ja asettumaan pyörätuolin viereen, kun se nostetaan ylös. That means that the driver must go out and stand by the wheelchair when it is raised.
 • kuski
 • ajojuhta
 • autoilija
  Jos autoilija siis tekee jossain Euroopan kaupungissa niin raskaan rikkomuksen, että hänelle langetetaan siellä ajokielto, hänen on hyväksyttävä se, että siitä on seurauksia myös kotona. Should a driver therefore commit such a serious offence in one European country that he is disqualified from driving, it must also be accepted that this will have consequences at home. Ellei tiemaksuja peritä, autoilija on huomattavasti paremmassa asemassa kuin junamatkustaja, ja ympäristöä vahingoittava tavaraliikenne saa erityiskohtelun maanteillä. Without road tolls, the car driver is very much at an advantage compared to the train user, and environmentally-unfriendly freight transport is given preferential treatment on the roads.
 • autonkuljettaja
  Jos nimittäin liian väsynyt kuorma-autonkuljettaja törmää minun henkilöautooni, vaikka minä ajan aivan oikein, se ei ole minusta varmasti erityisen miellyttävää. You see, if an overtired lorry driver runs into my car, although I am driving properly, that is certainly not exactly good for me.
 • draiveri
  Lampun ohjainpiiri eli draiveri haukkaa virtaa sellaisen 5A luokkaa riippuen akusta. (Fikkarifoorumi
 • metrojunankuljettaja
 • ohjastaja

Sanan driver määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja