Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan driving käännös englanti-suomi

 • ajo
  Miten ajo-opetus opetusluvalla toimii? How does accompanied driving work? Tämä on ilmeistä myös ajo- ja lepoaikojen suhteen. That is also evident in driving and resting times. Meidän on viitoitettava tietä ajo- ja lepoaikojen tarkistamiselle. We must pave the way for revision of driving and rest times.
 • ajaen
 • ajaminen
  Huumeiden vaikutuksen alaisena ajaminen on kasvava ongelma. Drug driving is an increasing problem. Ajaminen päihtyneenä on paitsi yhteiskunnan vastaista myös rikollista. Drink-driving is not only anti-social, it is criminal. Kuorma-auton ajaminen on ammatti, jossa on omat haasteensa. Driving a lorry is a profession with its own challenges.
 • ajava
  Kokonsa ja strategisen sijaintinsa ansiosta siitä voisi tulla eteenpäin ajava voima, joka lähentää koko aluetta. Given its size and strategic position, it could become a driving force that brings the region closer together. Autoa ajava tarvitsee ajokortin tiellä liikkuakseen, mutta jos hän aiheuttaa onnettomuuden, hän joutuu ehdottomasti siitä vastuuseen. A car driver needs a driving licence to use the roads, but if the car driver causes an accident, he or she is most definitely liable. Me kannatamme täysmittaista yhdentymistä, sillä tämä tavoite on uudistuksia ja politiikan muuttamista tärkeissä kysymyksissä eteenpäin ajava voima. We support full integration, considering that this objective must constitute a driving force for reform and policy change on important issues.

Sanan driving määritelmät

 • That drives (a mechanism or process
 • The action of the verb '''to drive''in any sense

Esimerkit

 • In the European Union, driving on the right is practised everywhere except in the British Isles, Malta and Cyprus, where driving on the left is practised
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja