Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan dry käännös englanti-suomi

 • kuiva
  Tämän ansiosta keskusteluihin tutustuminen on paljon eloisampaa kuin pelkän kuivakan tekstin ollessa kyseessä. This will provide a more lively form of access to the debates than just a dry text. Lyhyt kuiva kausi on alkanut, ja kuumuus on tukahduttava. The short dry season has started and a blanket of heat has descended on the country. Se on hieman kuiva ja ikävä ja siksi täällä ei ole tänään monta ihmistä kuuntelemassa meitä. It is a bit dry and boring and that is why there are not many people listening to us tonight.
 • kuivattaa
 • kuivua
  Eläinkokeille vaihtoehtoisten testien rahoitus ei saa kuivua kokoon. Funding for non-animal testing alternatives must not dry up. Matkailu ei saa kuivua kokoon - näin kävisi ilman muuta kansalaissodan syttyessä. Tourism must not run dry, which is exactly what will happen if there is a civil war. Lissabonin sopimuksesta jätettiin tietoisesti nämä tunnukset pois, ja sen muste oli tuskin ehtinyt kuivua, kun jo vaadittiin, että parlamentti antaa niille siitä huolimatta virallisen aseman. The ink was not dry on the Lisbon Treaty, which deliberately excluded these symbols, before there was an insistence that Parliament give them official status nonetheless.
 • kuivata
  Kokemus osoittaa, että on turha yrittää kuivata vettä lainehtivaa huonetta, jos vesihanoja ei ole suljettu. Experience shows that it is no use trying to dry out a flooded room without turning off the taps. Saunassa kuivataan pyyhkeellä.Pesun jälkeen ikkuna kuivataan lastalla - joskus moinen tehtiin sanomalehdellä.
 • absoluuttinen
 • kuiva kuivakas
 • kuivaa
  Nykyisten vesivarojen käytön tehostaminen ja suolaantumisen valvonta ovat tehokkaita välineitä alueilla, joilla maaperä on kuivaa. More efficient use of existing water resources and control of salinisation are effective tools for areas of dry soil. Ihmisten mielestä ilma tässä rakennuksessa on hyvin kuivaa, ei vain poliittisessa mielessä vaan ympäristön kannalta, ja olisimme erittäin kiitollisia, jos saisimme vettä. People here find the atmosphere in this building very dry, not just politically, but in environmental terms, and we would very much welcome that provision. Yksi erittäin voimakas myrsky tai kaksi - kolme viikkoa erittäin kuivaa ilmaa väärään aikaan vuodesta voi vaikuttaa siihen, onko koko vuoden tulos tuottoa tai tappiota. One very heavy storm or two or three weeks of very dry weather at the wrong time of the year can make all the difference as to whether they make a profit or loss on a whole year's work.
 • pelkkä
 • vedetön
 • ehtyä
  Sillä niinkin yksinkertainen liike kuin vesihanan avaaminen näyttää itsestään selvältä asialta, mutta lähde uhkaa ehtyä...A simple gesture such as turning on a tap seems to bring water straight from the source. But the source is threatening to run dry.
 • kuivattu
 • kuivunut
  Muste oli tuskin kuivunut Berliinissä, kun pyrkimykset tavoitteiden vesittämiseksi aloitettiin. Hardly was the ink dry in Berlin when people started to try and water it down. Emme tarvitse kiinteää sopimusta, joka olisi täysin turha ennen kuin sen muste olisi edes kuivunut. We do not need a fixed deal that is redundant by the time the ink is dry on the paper. EU:n ja Yhdysvaltain välisen PNR-tietoja koskevan sopimuksen muste on tuskin kuivunut, eivätkä kaikki jäsenvaltiot ole vielä ratifioineet sitä, joten mitä muuta Yhdysvallat vielä haluavat? The ink on the EU-US PNR agreement is not even dry yet, and not all Member States have ratified it, so what else is it that the Americans want?
 • maho
  Maho vaadin, lisääntymiskyvytön naarasporo
 • pelkka

Sanan dry määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja