ReseptitViihdeTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppi

Sanan dry käännös englanti-suomi

 • kuivaTämän ansiosta keskusteluihin tutustuminen on paljon eloisampaa kuin pelkän kuivakan tekstin ollessa kyseessä. This will provide a more lively form of access to the debates than just a dry text. Lyhyt kuiva kausi on alkanut, ja kuumuus on tukahduttava. The short dry season has started and a blanket of heat has descended on the country. Se on hieman kuiva ja ikävä ja siksi täällä ei ole tänään monta ihmistä kuuntelemassa meitä. It is a bit dry and boring and that is why there are not many people listening to us tonight.
 • kuivataKokemus osoittaa, että on turha yrittää kuivata vettä lainehtivaa huonetta, jos vesihanoja ei ole suljettu. Experience shows that it is no use trying to dry out a flooded room without turning off the taps. Saunassa kuivataan pyyhkeellä.Pesun jälkeen ikkuna kuivataan lastalla - joskus moinen tehtiin sanomalehdellä.
 • kuivattaa
 • kuivuaEläinkokeille vaihtoehtoisten testien rahoitus ei saa kuivua kokoon. Funding for non-animal testing alternatives must not dry up. Matkailu ei saa kuivua kokoon - näin kävisi ilman muuta kansalaissodan syttyessä. Tourism must not run dry, which is exactly what will happen if there is a civil war. Lissabonin sopimuksesta jätettiin tietoisesti nämä tunnukset pois, ja sen muste oli tuskin ehtinyt kuivua, kun jo vaadittiin, että parlamentti antaa niille siitä huolimatta virallisen aseman. The ink was not dry on the Lisbon Treaty, which deliberately excluded these symbols, before there was an insistence that Parliament give them official status nonetheless.
 • absoluuttinen
 • kuiva kuivakas
 • kuivaaNykyisten vesivarojen käytön tehostaminen ja suolaantumisen valvonta ovat tehokkaita välineitä alueilla, joilla maaperä on kuivaa. More efficient use of existing water resources and control of salinisation are effective tools for areas of dry soil. Ihmisten mielestä ilma tässä rakennuksessa on hyvin kuivaa, ei vain poliittisessa mielessä vaan ympäristön kannalta, ja olisimme erittäin kiitollisia, jos saisimme vettä. People here find the atmosphere in this building very dry, not just politically, but in environmental terms, and we would very much welcome that provision. Yksi erittäin voimakas myrsky tai kaksi - kolme viikkoa erittäin kuivaa ilmaa väärään aikaan vuodesta voi vaikuttaa siihen, onko koko vuoden tulos tuottoa tai tappiota. One very heavy storm or two or three weeks of very dry weather at the wrong time of the year can make all the difference as to whether they make a profit or loss on a whole year's work.
 • pelkkäKangas sisältää pelkkää villaa.Juon pelkkää kahvia, hämmennettynä.Siinä diskossa oli pelkkiä miehiä.
 • vedetön

Sanan dry määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja