TV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiNauris.fiVaihtoautotReseptitBlogit

Sanan e-mail käännös englanti-suomi

 • sähköposti
  Kuulin tänä aamuna, että viime yönä oli tullut sähköposti, jossa oli liite. I heard this morning that an e-mail with an attachment arrived last night. Minulla on mukanani sähköposti, jonka hän on lähettänyt monille jäsenille, luullakseni myös Charles Tannockille. I have here an e-mail she has sent to many Members, including, I suspect, Mr Tannock. Viimeinen kohta, jota haluan korostaa, on " spammaus" , ei-toivottu sähköposti. The last point I want to flag-up is 'spamming', unsolicited e-mail.
 • sähköpostiviesti
  Kun asiaan oli joutunut puuttumaan jo useita työntekijöitä hallinnosta, sähköpostiviesti saapui toimistooni tänään. After involving a number of the administration staff, the e-mail finally arrived in my office today. Sähköpostiviesti lähetetään noin klo 11.00, ja se sisältää vastaukset mahdollisimman moneen kysymykseen, johon meillä on tiedossa vastaus. The e-mail will be sent at around 11.00 and will contain answers to as many of the questions as possible to which we already know the answers. Samaan aikaan mietinnössä kuitenkin rikotaan myytti siitä, että Echelonin ja vastaavien järjestelmien avulla voitaisiin kuunnella jokaista puhelua ja lukea jokainen faksi tai sähköpostiviesti. At the same time, the report, however, explodes the myth that, via ECHELON and similar systems, every phone call would be tapped and every fax message or e-mail read.
 • meili
  kirjoittaa meiliälähetti meilin
 • meilata

Sanan e-mail määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja