TV-ohjelmatTietovisatReseptitViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan eating käännös englanti-suomi

  • ruokaViime vuosikymmenen ruokaskandaalien takia kuluttajat haluavat varmistua, että heidän syömänsä ruoka on turvallista. Food scares over the past decade have meant that consumers want to be sure that what they are eating is safe. Euroopan kansalaisilla on oikeus tietää, mitä he syövät, missä ruoka on tuotettu ja millä tavalla, ja nähdä nämä seikat selkeistä merkinnöistä ja tuoteselosteista. The citizens of Europe have the right to know what they are eating, where it was produced and by what means, and to have these things clearly indicated and labelled.
  • ruoka-
  • ruokailuMeillä on valtava velvollisuus lapsiamme kohtaan - erityisesti niitä kohtaan, jotka eivät omaksu hyviä ruokailu- ja liikuntatottumuksia kotona sosiaalisista tai perheeseen liittyvistä syistä. We have an important obligation to our children, particularly those who do not form good eating and sports habits at home for social or family-related reasons. Kouluissa pitäisi oppilaita velvoittaa ruokailuun osallistumiseen.
  • syöminenLaihuuden pakkomielle on yhtä paha asia terveydelle kuin pakonomainen syöminen. An obsession with being thin is as bad for health as compulsive eating. Toisaalta on ilmeistä, että viljellyn lohen syöminen on vähemmän terveellistä kuin luonnon lohen nauttiminen. On the other hand it is obvious that eating farmed salmon is less healthy than eating wild salmon. Lisäksi vihannesten syöminen lapsuudesta asti on terveellinen tapa, joka säilyy läpi elämän. Furthermore, eating vegetables from childhood is a good habit that continues throughout life.

Sanan eating määritelmät

Esimerkit

  • eating chickens; eating quails
  • Wait! Thats not an eating apple.
  • I remember when we visited Aunt Marthas house, we had some really good eating!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja