TietovisatReseptitViihdeTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan economic käännös englanti-suomi

 • taloudellinen
  Turkki on vahva taloudellinen toimija. Turkey is a strong economic actor. Taloudellinen tilanteemme on vaikea. We have a difficult economic situation. Eurooppa on itse asiassa taloudellinen supervalta. We are, in fact, an economic superpower.
 • kansantaloudellinen
  Tukitoimien kansantaloudellinen tehottomuus on selvä. The economic inefficiencies of subsidies are blindingly obvious. Pankeilla on myös kansantaloudellinen vastuu, ja Basel II -sääntely ei saa olla tekosyy, jonka varjolla velallisille aiheutetaan vahinkoa tai kustannuksia. The banks also bear an economic responsibility, and Basel II must not be misused as an excuse to the detriment of debtors or at their expense. pankkien kansantaloudellinen merkitys
 • suhdannevaihtelu
  Vakauttamissopimukseen sisältyy vaatimus talousarvion tasapainosta, jossa otetaan huomioon suhdannevaihtelu. The Stability Pact contains a requirement that budgets should balance over the economic cycle.
 • talous
  Talous ei ole mikään luonnollinen prosessi. Economics is not a natural process. Juuri talous jakaa eurooppalaiset. Economics is what divides Europeans. Ekologia ja talous voivat ja niiden täytyy sopia yhteen. Ecology and economics can and must coexist.
 • talous-
  Toiseksi, talous- ja rahoituskriisi. Secondly, the economic and financial crisis. Vastuuvapaus 2007: pääluokka VI, talous- ja sosiaalikomitea ( 2007 discharge: Economic and Social Committee ( Ensinnäkin: Talous- ja rahaliitto. Firstly, economic and monetary union.

Sanan economic määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja