TV-ohjelmatBlogitNauris.fiTietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptit

Sanan efficient käännös englanti-suomi

 • tehokas
  Jopa komissio on ollut tehokas. Even the Commission has been efficient. Mitä tehokas sitten tarkoittaa selkokielellä? What does 'efficient' mean in plain language? Tehokas henkilöstömme on jo huolehtinut asiasta. Our efficient staff have already seen to that.
 • hyötysuhde
  Tähänastisten toimien tehokkuus ja hyötysuhde on tarkistettava, ja EU-varoja on käytettävä myös jatkossa lapsiseksimatkailun torjumiseen. Measures taken so far must be examined to see how effective and efficient they really are and EU funds must also be made available in the future to fight child sex tourism.
 • aikaansaava
 • kannattava
  En usko, että kukaan tässä parlamentissa voi väittää, että se on taloudellisesti kannattava tai tehokas organisaatio. I do not think anyone in this House is arguing that, financially, it is a worthwhile or efficient organisation. Olemme tutkineet tämän kaasuputken kapasiteetin ja todenneet, että siihen tarvitaan 31 miljardia kuutiometriä kaasua vuodessa, jotta se olisi kannattava ja tehokas. Having examined the capacity of this pipeline, we have established that, in order for it to be viable and efficient, it needs 31 billion cubic metres of gas a year. Kun otetaan huomioon, että kiintiöjärjestelmä lakkautetaan vuoden 2015 jälkeen, meidän on alettava pohtia nyt sitä, miten tuottajia autetaan tekemään liikeyrityksestään tehokas ja kannattava. In view of the fact that the quota system will be abolished after 2015, we must start to think now about how to help producers make their businesses efficient and profitable.
 • säästäväinen
  Arvoisa puhemies, unionin toimielinten on tunnettava vastuunsa ja velvollisuutensakin taata kansalaisilleen tehokas ja säästäväinen hallinto. Mr President, the European institutions must be aware that they have a responsibility and also an obligation to guarantee the European citizen an efficient and economical administration.
 • säästäväinen ja tehokas
 • säästäväinen tehokas kannattava taloudellinen
 • suorituskykyinen
  Tiedän, että olette jo vakuuttuneita siitä, että Euroopan unionilla on oltava käytössään tehokas ja suorituskykyinen Euroopan laajuinen liikenneverkko. I know you are already convinced of the necessity of the European Union having an effective and efficient trans-European transport network. Sen vuoksi suorituskykyinen, yhtenäinen satelliittiviestintä- ja palvelusektori on teknologisesti ja poliittisesti äärettömän tärkeä Euroopalle. An efficient and coherent satellite communications and services sector for Europe is therefore extremely important, both from a technological as well as from a political viewpoint.
 • taloudellinen
  Tavoitteenammehan on viime kädessä tehokas ja taloudellinen lainsäädäntö. After all, we are looking for effective and efficient legislation. Olisiko tämä mahdollisimman tehokas ja taloudellinen keino saavuttaa tämä viestinnän taso? Would this level of communication be achieved in the most efficient and most economic way? Jokaisen yrityksen oma taloudellinen vastuu on kuitenkin sekä tehokkaampi että oikeudenmukaisempi kuin yhteinen taloudellinen vastuu. Individual financial responsibility on the part of companies is both fairer and more efficient than collective financial responsibility.
 • taloudellinen ja tehokas
 • voimakas
  Vuoristoradalla meneminen oli voimakas kokemus.Intialainen ruoka on voimakkaasti maustettua.
 • [[säästäväinen]] ja [[tehokas]]
 • [[taloudellinen]] ja [[tehokas]]

Sanan efficient määritelmät

Esimerkit

 • An efficient process would automate all the routine work
 • Our cleaners are almost too efficient: they throw away anything left out on a desk
 • The motor is only 20% efficient at that temperature
 • Ownership, maintenance, or use of the automobile need not be the direct and efficient cause of the injury sustained
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja