ReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatHoroskooppiViihde

Sanan electoral käännös englanti-suomi

  • vaaliNäin Ukrainan ja panin merkille monia Euroopan unionille myönteisiä vaali-iskulauseita. I saw Ukraine, and I saw many pro-European electoral slogans. Pikemminkin olemme vakuuttuneita siitä, että vaali- ynnä muissa kysymyksissä velvollisuutemme on esittää oikeudellinen kehys, jonka sisällä jäsenvaltioilla on mahdollisuus toteuttaa omia valintojaan. It is rather our conviction that on to matters such as electoral issues - but not only on those issues - we must bring forward framework laws within which Member States can make their own decisions. Vaalissa valittiin Suomelle presidentti. Usein myös monikkomuodoissa: Vaaleissa valittiin Suomelle uusi eduskunta.
  • vaali-Näin Ukrainan ja panin merkille monia Euroopan unionille myönteisiä vaali-iskulauseita. I saw Ukraine, and I saw many pro-European electoral slogans. Pikemminkin olemme vakuuttuneita siitä, että vaali- ynnä muissa kysymyksissä velvollisuutemme on esittää oikeudellinen kehys, jonka sisällä jäsenvaltioilla on mahdollisuus toteuttaa omia valintojaan. It is rather our conviction that on to matters such as electoral issues - but not only on those issues - we must bring forward framework laws within which Member States can make their own decisions.

Sanan electoral määritelmät

  • Relating to or composed of electors

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja