TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitHoroskooppiTietovisatReseptitNauris.fi

Sanan elsewhere käännös englanti-suomi

 • muualla
  Ei, ongelma on jossain muualla! No, the problem lies elsewhere! Miksi se ei onnistuisi muualla? Why would it not work elsewhere? Se voi epäonnistua täällä ja myös muualla. It can fail here and also elsewhere.
 • muualle
  Yksityiset sijoittavat ovat menneet muualle. The private investors have gone elsewhere. Sen rahat eivät riitä muualle. Now there is not enough money for elsewhere. Tiedämme jo suunnitelmista iskeä Genovaan, Pariisiin ja muualle. We already know of plans to attack Genoa, Paris and elsewhere.
 • toisaalla
  Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että ongelma on toisaalla. However, I am convinced that the problem lies elsewhere. Keskustelua laillisesta maahanmuutosta käydään todellakin toisaalla. Indeed, the debate on legal migration is being held elsewhere. Toisaalla taas ukkosmyrskyt ovat heinäkuusta alkaen tuhonneet kokonaisia alueita. Elsewhere, entire regions have been devastated since July due to thunderstorms.
 • toisaalle
  Tietysti Thumban asukkaat saivat vastineeksi hyvin varustetut tilat, jumalanpalveluspaikan ja koulukeskuksen toisaalle, aivan kuten heille oli luvattu. Of course, the people of Thumba received well-equipped facilities, a place of worship and an educational centre elsewhere as promised. Haluan vain korostaa sitä, että yritämme kaikin tavoin vähentää kapasiteettiamme ja kalastustoimintaa vesillämme emmekä vain " siirtää ylikapasiteettia toisaalle" .I am simply underlining that we are trying to work in every way we can which includes a reduction in capacity or fishing effort in our waters and not simply a 'transfer of over-capacity elsewhere.'

Sanan elsewhere määritelmät

Esimerkit

 • These particular trees are not to be found elsewhere
 • If you won’t serve us, we’ll go elsewhere
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja